Trabzon´dan 2.lik ile döndüler

Trabzon´dan 2.lik ile döndüler

Doğa Öztürk, Trabzon´da 800 Metrede Türkiye ikincisi oldu.

Geçtiğimiz hafta sonu Trabzon´da yapılan yıldızlar Türkiye atletizm şampiyonasına katılan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü ve Erdek 18 Eylül Ortaokulu sporcuları başarılı sonuçlar aldı.

Büyük çekişmelere sahne olan yarışmalarda, 2003 doğumlu Doğa Öztürk 800 Metrede Türkiye ikincisi oldu.

Doğa, 800 metreyi 2.03.47 koşarak kendi yaş grubunda da Türkiye´nin en iyi derecesini yaptı.

Atletizm Milli Takım Antrenörü ve 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada; ?Son bir haftada iki önemli Türkiye Şampiyonasına katıldık. Çok şükür bu iki büyük yarıştan alnımızın akıyla çıktık. Şunu artık net olarak söyleyebiliriz, Erdek Türkiye derecelerine alıştı. Artık her yıl Türkiye birincileri, ikincileri ve üçüncüleri sporcularımız oluyor. Bundan sonrası için hedeflerimiz hiç şüphesiz Uluslararası başarılar olacaktır. Tabi ki bunun için aralıksız çalışmalarımıza devam etmek zorundayız. Biz, bu zamana kadar Erdek´i sporda en iyi şekilde temsil ettik ve bundan sonrada temsil etmeye devam edeceğiz.?

?Erdek´te kulüp olarak atletizm alanında sağlam bir temel attık. Bu temeli destekleyenler arasında okullarımız da vardır. Erdek 18 Eylül Ortaokulu başta olmak üzere, ilçemizdeki diğer okullardan ve Bandırma´daki okullardan her gün çalışmalarımıza katılan öğrencilerimiz var.? Dedi.

/resimler/2017-5/29/2022599773627.jpg



Anahtar Kelimeler: Trabzon döndüler
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli