TRABZONSPOR´A CEZA YAĞDI..

TRABZONSPOR´A CEZA YAĞDI..

PFDK´dan Trabzonspor´a 9 yıl ve 2 milyon TL ceza! Tarihi cezalar!


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Gaziantepspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle, Trabzonspor´a verilen cezaları açıkladı. Kurul, Trabzonspor´a 2 maç seyircisiz oynama cezası verirken; TFF yönetim kurulu üyesi ve başkanvekili İbrahim Usta´ya 1,5 yıl, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu´na 280 gün, Trabzonspor idarecileri Ali Uzunay ve Yakup Aslan´a ise 410 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

/resimler/2015-11/3/2109218468018.jpg
İŞTE TÜM CEZALAR...

"Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi ve başkanvekili İBRAHİM USTA´nın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve hakaretleri nedeniyle takdiren 1 YIL 6 AY HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)
2- TRABZONSPOR A.Ş.´nin, 28.10.2015 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş. ? GAZİANTEPSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının ve mensuplarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.´nin, özel güvenlik görevlisinin görevini yerine getirmemesi suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş.´nin, akredite alanlarda akredite edilmeyen kişilerin yer alması suretiyle talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü Başkanı İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU´nun, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı harekete iştiraki, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve müsabaka hakemini tehdidi nedeniyle takdiren 280 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi YAKUP ASLAN´ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle takdiren 410 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi KÖKSAL GÜNEY´in, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ÖMER DEMİR´in, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 200.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. İdarecisi ALİ KEMAL BAŞARAN´ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ALİ UZUNAY´ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi, sportmenliğe aykırı açıklamaları ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 410 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 260.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi ONUR İNCEHASAN´ın, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi SEYFETTİN TAYFUN KAHYAOĞLU´nun, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oy çokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi MEHMET TERZİ´nin, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketi ve akredite edilmediği alanda yer almasından dolayı talimatlara aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 YIL HAK MAHRUMİYETİ ve 230.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)
Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. idarecisi SÜLEYMAN HURMA´nın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 25.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir"



Anahtar Kelimeler: TRABZONSPOR CEZA YAĞDI
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı