Trabzonspordan, Abdurrahim Dursun kiralandı.

Trabzonspordan, Abdurrahim Dursun kiralandı.

R.H. Bandırmaspor, Trabzonspor’dan solbek Milli oyuncu (U21) Abdurrahim Dursun’u 1 yıllığına kadrosuna kattı.

Baştaş grup'a ait Bandırma Palas Otel, Noir Cafe'de basın sözcüsü Özel Aydın imza töreninden önce yaptığı konuşmada “Bandırma da Şehir Birleşiyor” slogonuyla yol çıktıklarını hatırlatarak, Ümraniyespor ve İstanbulspor deplasman maçlarının masraflarını Ticaret Odasının karşılamayı taahhüt ettiğini söyledi.

 Aydın,"Bandırmaspor formalarının satışı konusunda üzüldüğümüzü belirtmek isterim. Çok yavaş gidiyor. Bu konuda destek istiyoruz. Hatta her haneye bir forma ,her hane bir forma alsa gerçekten biz çok mutlu olacağız” dedi.

Abdurrahim  Dursun transferinin gerçekleşmesinde yardımcı olan Trabzonspor Başkanı ve yöneticilerine Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, As Başkanımız,  Adem Yılmaz ve Dış İlişkiler Geliştirme sorumlusu  Onur Oğuzbeyi’ne teşekkür eden Özel Aydın, “ Transferin hayılı uğurlu olmasını diliyorum.Şehrimiz hoş geldin Abdurrahim “ dedi.

Transferin gizli kahramanlarından Dış İlişkiler Geliştirme Sorumlusu Onur Oğuzbeyi’de Trabzonspor dan kiralanan oyuncuların genç değerler arasında olduğunu hatırlatarak.  Anıl ve Abdurrahim gibi genç oyucuların Türk futboluna ihtiyacı olduğunu söyledi.

İmzalar  sonunda konuşan Abdurrahim Dursun’da başkan ve yöneticilerine kendisini tercih ettikleri için teşekkür ederek “ İnşallah her iki taraf içinde en iyisi olur.Bıu yıl Bandırmaspor forması altında en iyisini yapmaya çalışacağım.Takım olarak Bandırmaspor’u layık olduğu yerlere geirmeye çalışacağız.” İfadelerini kullandı. Daha sonra futbolcu ile sözleşme imzalandı. Ahmet PESEN



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı