Trafik felç

Trafik felç

Erdek´te giden´de çok.. Gelen de...

Erdek´te, yaz sezonunda kent içi trafiğin durumu içler acısı. Altyapının eksikliği ve yetersiz otoparklar nedeniyle trafik sık sık kilitleniyor. Çevre yolunun yıllardır yapılmaması da sorunun bu duruma gelmesinin en önemli etkeni.

Adalar ve Tekirdağ´a seferlerin yapıldığı limana giden caddelerden geçen tırlar ve kamyonlar büyük tehlike yaratıyor.

Erdek´teki trafik sorununun çözümü güç duruma gelmesinden elbette ki, trafik kurallarını hiçe sayan vatandaşlar da sorumlu.

Burası, Erdek´te kent içi trafiğinin çok yoğun olduğu bölgelerden biri olan ?Pazar Meydanı? Her iki yöne de park eden araçlar nedeniyle yol çok daralmış durumda. Tabii, bu arada ortaya beyaz et nakliyesi yapan bir tır da bu yola girince geçmesi mümkün olmuyor. Vatandaşların da yardımıyla park yasağı bulunan bölgeye park eden özel araçlar, yerlerinden kıpırdatılıyorlar ve tırın geçmesi sağlanıyor. Böylece dakikalarca tıkanan yol, sadece bu tır için şimdilik açılıyor. Tabii, buna açılmak denilirse? Çünkü park yasağı bulunan bu bölgede trafik ekiplerinin sık sık ceza yazmalarına karşın her zaman yasağın ihlal edildiği gerçeği de ortada? ÖNDER BALIKÇI

/resimler/2019-8/19/1757154889423.jpg



Anahtar Kelimeler: Trafik felç
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu