Trafik Canavarının akşam mesaisi

Trafik Canavarının akşam mesaisi

Bandırma-Balıkesir karayolu Akçapınar kavşağındaki kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Feci kaza akşam saat 21.30 sularında meydana geledi. Bandırma Balıkesir karayolu Akçapınar kavşağındaki kazada Hüseyin Kırcı sevk ve idaresindeki 17 VN 400 plaka sayılı kamyon ile Erdi Ürkün (33) idaresindeki 10 ABV 788 plaka sayılı özel otomobil feci şekilde çarpıştı.

Kazada 10 ABV 788 plaka sayılı otomobilin sürücüsü hayati tehlike arzedecek şekilde yaralanırken, yanında ve sağ ön koltukta oturan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Feci kazada çarpışmanın etkisi ile hurdaya dönen 10 ABV 788 plaka sayılı özel otomobilin motoru koparak kaza anında yoldan geçmekte olan Muhsin K, idaresindeki 01  AAG 695 plaka sayılı yolcu otobüsüne çarptı.

Kazanın meydana gelmesi ile Akçapınar kavşağı can pazarına döndü. itfaiye ekipleri öncelikle 10 ABV 788 plaka sayılı özel otomobilde bulunan 2 kişiyi kurtarmaya çalışırken 112 ekipleri de olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ağır  yaralı olan sürücüyü Bandırma Eğitim ve araştırma hastanesine sevk etti.

Savcılık kazada hayatını kaybeden Erdi Ürkün'ün adli tıp raporu tanzimi için cenazesini Bursa dli tıp kurumuna sevk ederken, kazaya ilişkin soruşturma başlattı.

Feci kazada hayatını kaybeden Erdi Ürkün (33) evli ve 2 çocuk babasıydı. Ürkün'ün cenazesi Bursa adli tıp kurumundan alınarak bugün ikindi namazına müteakiben Mustafa Kemalpaşa ilçesi Durumtay kırsal mahallesinde toprağa verilecek



Anahtar Kelimeler: Trafik Canavarının akşam mesaisi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı