Trafik terörü bir aileyi daha yuttu.

Trafik terörü bir aileyi daha yuttu.

Tranzon`dan görev yeri Balıkesir`e dönen DSİ mühendisi, Samsun`da kaza geçirdi, kendisi, eşi ve oğlu hayatını kaybetti.

Samsun`un Kavak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişilik bir aile hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun-Ankara Karayolu 61. kilometresi üç hanlar mevkiinde sabah saat 07.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon`dan Balıkesir`e giden Şükrü Sadık (44) idaresindeki 10 AE 061 plakalı otomobil, direksiyon hâkimiyetinin kaybedilmesi sonucu orta refüjdeki su kanalının bitimine çarptı. Kazada, mühendis olan otomobil sürücüsü Şükrü Sadık ve öğretmen eşi Nurcan Sadık (40) ile 13 yaşındaki çocukları Görkem Sadık olay yerinde hayatlarını kaybetti. Aracın içinde sıkışan cesetler Kavak Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından çıkartılarak otopsi için Kavak Devlet Hastanesi`ne morguna kaldırıldı. Ölen Şükrü Sadık`ın Balıkesir`de DSİ`de mühendis olduğu eşi Nurcan Sadık`ın ise yine Balıkesir`de öğretmen olarak görev yaptığı ve memleketleri Trabzon`dan dönerken kaza geçirdikleri öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sadık Ailesi Son Yolculuklarına Uğurlandı

Trabzon`dan Balıkesir´e giderken Samsun´da dün geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaydeden Şükrü Sadık, eşi Nurcan Sadık ve 13 yaşındaki oğulları Görkem Sadık, bugün kılınan cenaze namazının ardından ebedi istirahatğahlarına defnedildi.

Başhekim Yardımcısının Acı Günü

Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doktor Alaattin Sadık`ın kardeşi, Şükrü Sadık, yengesi Nurcan Sadık ve yeğeni Görkem Sadık’ın Samsun’da geçirdikleri kaza sonucu hayatlarını kaybetmesi Başta Sadık ailesinin memleketi Trabzon’da, Görev yeri Balıkesir de ve kardeşi Kuşadası Devlet Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr. Alaattin Sadık’ın görev yeri Kuşadası’nda üzüntü ile karşılandı.

 



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı