Trübünler üzüldü

Trübünler üzüldü

Play – Of şansını garantileyen bordo beyaz zirveyi ilgilendiren önemli maçta Altınordu takımına ilk yarıda yediği goller ile yenildi.

Play – Of şansını garantileyen bordo beyaz zirveyi ilgilendiren önemli maçta Altınordu takımına ilk yarıda yediği goller ile yenildi.

Tribünler güzel bir maç izleyeceklerini düşünerek geldiği güzel bir Pazar gününü maalesef yenilerek ve ıslanarak geçirdi.

Oyun Altınordu açısından mutlak galibiyet anlayışında Bandırmaspor için ise güzel oyun ve galibiyet anlayışında idi.

Maç öncesi seyirci ilk 11 oyuncuyu tribüne çağırarak motiveye katkı verdi. Teknik sorumlu Mustafa Çaparoğlu tribüne gelerek “ sizlerin desteğini bekliyoruz. Sizlere güzel bir maç izlettirmek istiyoruz.” Dedi.

Oyunun başlarında, Erzurum bölgesi hakemi oyunun başlarında sertliklere izin vermeyerek motivasyonu yüksek maçın motivesini bozdu. Ceza alanı çizgisinde çaldığı faul ile bordo beyazın ilk golü yemesine, ardından çaldığı penaltı ise konuk ekibin 2-0 üstünlüğüne imkan sağladı. Sonrasında mücadele sertlikler içerisinde geçti. Oyunun sonlarında bir penaltı da bordo beyaza çaldı ve maçta bu sonuçla bitti.

Yenilgi sonrası üzülen bordo beyaz tribünleri oyun bitiminde takımı tribüne çağırarak alkışlarını ve sevgilerinin baki olduğunu gösterdiler.

                                                                             Zeki ÇETİNKAYA 



OSMAN
21.04.2014 22:45:47
BANDIRMA TARAFTARININ ALTINORDU FUTBOL TAKIMININ AİLELERİ MİSAFİR GELEN BAYAN VE COCUKLARINA SERT MÜDAHALE VE SAYGISIZCA DAVRANIŞINA ŞAHİT OLDUK KINIYORUZ KINIYORUZ KINIYORUZ

Bandırma`lı
22.04.2014 10:47:47
Osman arkadaş sen hangi Bandırma taraftarını kastediyorsun bilmiyorum ama maç sonunda statta şampiyonluğunuzu tebrik eden bir rakip ve tribünler vardı, sen hala bunları görmezden geliyorsan bir şey diyemiyorum. Saygılar ve tekrar tebrikler

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı