Tuhafiyeciler odası çağ atladı.

Tuhafiyeciler odası çağ atladı.

Adnan Gemici, Odacılığın aidat toplamaktan ibaret olmadığını gösterdi.

Bandırma Tuhafiyeciler odasının tecrübeli ve çalışkan oda başkanı Adnan Gemici yaklaşık 2 önce gerçekleştirdiği ve 3 adaylı seçimde 2 rakibini katlayarak güven tazelediği genel kurul ardından geniş katılımlı üye koordinasyon toplantısı yaparak vaatlerin sözde kalmadığını gösterdi.

Bandırma Tuhafiyeciler Odasının Kurtuluş Düğün salonundaki koordinasyon toplantısı oda ikramı kahvaltı ile başladı. Başkan Adnan Gemici her yıl 2 kez yapılacak mükerer koordinasyon toplantılarında üyelerinin menfaatine gerçekleştirdikleri hizmetleri, üyelerinin bilgisine sunarak, alınacak yeni karar ve stratejilerde görüş alış verişinde bulunacaklarını açıkladı.

          MÜJDELER BİR BİRİ ARDINMA GELDİ.

Tecrübeli Oda Başkanı Adnan Gemici oda üyelerinin hayatını kolaylaştıracak, sosyal ve ekonomik ufkunu aydınlatacak kararları bir bir ardına açıklarken, coşkulu alkışlar topladı.

Gemici bazı isim tahsihi yaparak başka oda üyelerini kendine almak arzusundaki odaların hukuki ve idari çabaları sürerken, kendilerinin de bu çabaya karşı savunma refleksi gösterdiklerini, gezici tezgah açan üyelerinin bu uygulamada mağdur olmamak adına odalarına gelerek meslek değişimi yapmaları gerektiğini söyledi.

Oda mali müşavirinin yeni uygulamalar hakkında bilgi verdiği koordinasyon toplantısında Başkan Gemici´nin üyeleri lehine müjdeleri bir birini izledi.

Bandırma Tuhafiyeciler odası oda hukuk danışmanlığı kurarak her ayın 2. çarşamba günü üyelerinin hukuksal problemlerini gidermeleri için Avukatlarına danışabileceklerini vurgulayan Gemici, Büyükşehir uygulaması ile Edincik´in Bandırma´nın mahallesi olduğunu dolayısı ile Ahmet Sivaslı´nın başkanı oladuğu Edincik Esnaf Kradi kefalet kooperatifinin oda üyelerine 5 bin ile 200 bin lira arasından kradi sağladığını vurgulayıp, Başkan Ahmet Sivaslı´nında bu anlamda Tuhafiyeciler odası üyelerine açıklama yapmasını sağladı.

/resimler/2018-4/11/1424320877924.jpg

                 SAĞLIKTAN, SOSYAL GÜVENCEYE

Başkan Adnan Gemici üyelerine yünelik çalışmalarında sınır tanımadı, Sigorta´dan Sağlığa, Banka´dan aracı olan esnafa SRC ve K2 belge avantajı olanağı, avantajlı akartakıt´tan otomobil lastiğine, dünyevi çalışmaları bir tarafa bırakıp haç ve ümre ziyareti yapmak isteyen üyelerine %50 ye varan avantajlı Haç ve Ümre ziyareti olanaklarını bizzat kurumların temsilcileri tarafından ilk ağızdan üyelerine duyurdu.

Tuhafiyeciler odası Başkanı Adnan Gemici Uluslararası Bandırma Kuşcenneti festivali kapsamında stant açacak esnaflarına Bandırma Belediyesinden avantajlı olanak sağlandığını bunun yanı sıra kurban bayramı öncesi eski tekel binası yerinde bulunan otoparkta 15 gün indirimli günler düzenleyeceklerini müjdeledi.

Tuhafiyeciler odası Başkanı Adnan Gemici´nin oda üyeleri lehine bir biri ardına yaşama geçirdiği projeler haklı olarak toplantı sonrası yoğun biçimde tebrik ve teşekküre mazhar oldu.

/resimler/2018-4/11/1419437122311.jpg



Anahtar Kelimeler: Tuhafiyeciler odası atladı
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli