TUHAFİYECİLER ODASI´DAN BAŞKAN´A ZİYARET

TUHAFİYECİLER ODASI´DAN BAŞKAN´A ZİYARET

Gemici, Başkan Mirza´dan çalışmaları hakkında onay ve destek istedi.

Bandırma Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Adnan Gemici ve Yönetim Kurulu üyesi Kasım Altın Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret ettiler.

/resimler/2018-1/31/1229336361106.jpg

Ziyarette Tuhafiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdikleri genel kurullarına katıldığı için Başkan Mirza´ya teşekkür ederek yeni dönemde oda olarak yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca Başkan Mirza´dan çalışmaları hakkında onay ve destek istedi.

Ziyaretle ilgili konuşan Başkan Mirza: ? Öncelikle yeniden seçilen Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Odası Başkanı Adnan Gemici ve yönetimini kutluyorum. Biz Bandırma Belediyesi olarak Bandırma´da bulunan bütün oda yönetimleri, sivil toplum örgütleri, kurumlar, sendikalar ve dernekler ile işbirliği içerisinde çalışarak imkanlarımız ölçüsünde hepsini destekliyoruz. Tuhafiyeciler odası ile de hep işbirliği içerisinde çalıştık onlardan gelen talepleri her zaman karşılamaya çalıştık. Bundan sonrada aynı işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz? dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli