TÜKDER iş başında

TÜKDER iş başında

Tükder Başkanı Nuray Hügül, "Vatandaşın mağduriyetini gidermek için görevdeyiz."

Tüketiciyi koruma amacıyla 2014 yılında kurulan TÜKDER 7 yılını geride bırakırken verdiği hizmetler nedeni ile adından sıkça söz ettiriyor.

Özellikle ayıplı mal ile aldatılmış vatandaşların başvurduğu, demokratik sivil toplum kuruluşu olarak görev yapan TÜKDER yönetim kurulu başkanı Nuray Hügül, gönüllülük esasına göre hizmet veren TÜKDER'in anayasal dayanakları doğrultusunda takip ettikleri konuların önemli bölümünü sonuçlandırarak, mağdur vatandaşların takdir ve teşekkürlerini aldıklarını söyledi.

Hügül; TÜKDER sekreterimiz Sefa Çavuşoğlu, Saymanımız Suna Pınar Küçükkombalık ve yönetim kurulu arkadaşlarımız İsmail Elmas ve Gülay Mutlu ile birlikte gönüllülük esasına göre hizmet vermekteyiz. Özellikle son zamanda internet üzerinden ve konutlara gelerek elden yapılan satışlarda çeşitli sıkıntılar meydana geliyor. Bu anlamda magdur olduklarına inanan vatandaşlarımız 15 günü geçirmeden bize başvurdukları takdirde gerekli takibi yaparak sorunu çözümlüyoruz. Bu anlamda emek ve mesai harcayan tüm yönitim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.



Anahtar Kelimeler: TÜKDER başında
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı