Tükoder çalışıyor

Tükoder çalışıyor

Erdek TÜKODER`den Kaymakamlık ve Belediyeye ziyaret



TÜKODER
Erdek Şubesi Başkanı Hatice Kiraz ile kurucu üyeleri Yeşim Uğur Avcıoğlu, Muharrem Zengi, Mehmet Özpamuk ve Sefa Çavuşoğlu Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı ziyaret ettiler.



TÜKODER heyeti Kaymakamlıkta

Tüketiciler Derneği (Tükoder) Erdek Şubesi Başkan ve yöneticilerinin ilk durağı Erdek Kaymakamlığı oldu.

Burada,  Kaymakam İsmail Kaygısız ziyaret eden heyeti Kaygısız makamında ağırladı.

Ziyarette açıklama yapan TÜKODER Erdek Şubesi Başkanı Hatice Kiraz, TÜKODER`in görevlerini anlatıp, Kaymakam Kaygısız`dan destek istedi.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, halkın bilinçlenmesi, hakkını araması için zamanını, emeğini ve gerekirse parasını harcayan TÜKODER`in yaptıkları işin çok önemli olduğunun altını çizdi.

TÜKODER gibi sivil toplum örgütlerine destek vermeye hazır olduğunu belirten Kaygısız, TÜKODER`in Erdek`te kurulmasını sevindirici bir gelişme olarak niteleyip, başarılı çalışmalar diledi.



TÜKODER heyeti Belediyede


TÜKODER Erdek Şubesi Başkan ve yöneticilerin ikinci durağı Erdek Belediyesiydi.

Belediye Başkanını ziyaret eden TÜKODER Heyetini Başkan Aysan makamında misafir etti.

TÜKODER Erdek Şubesi Başkanı Hatice Kiraz, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`da, "Eğer bu tür dernekler olmasaydı halkımız örgütlü bir güç haline gelemez ve hakkını belki de arayamazdı .

Bu nedenle TÜKODER ne kadar güçlü olursa, size başvuruda bulunanların haklarını o kadar iyi koruyacağına inanıyorum. Sizin ayrıca ilçede yaşayanların yaşam  standartlarının artırılması konusunda da büyük yardım ve katkılarınız olacağına inanıyorum. Bu nedenle sizi önemsiyorum ve çalışmalarınızın daha da verimli hale gelebilmesi için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım" şeklinde konuştu. Ziyarette vatandaşın satın aldığı mal veya hizmetlerle ilgili sorunlar, kredi kartları, krediler vb. birçok konu görüşüldü.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı