TÜM YEREL SEN BAŞKAN MİRZA ZİYARET ETTİ

TÜM YEREL SEN BAŞKAN MİRZA ZİYARET ETTİ

Tüm Yerel Sen, yılbaşı kutlaması ve iyi dileklerde bulunmak için Başkan Dursun Mirza´yı ziyaret ettiler.

Bandırma Belediyesinin ve Dursun Mirza´nın emeğin ve emekçinin daima yanında olduğunu ve çalışanlarına değer verdiğini ifade ettiler. Gülebay; "Birçok Belediyeye göre çalışanlarına en yüksek maaşı sağlayan bir belediye olmasından dolayı da her yerde örnek gösterdiğimiz belediyelerden biridir. Yılbaşı münasebetiyle ziyaret edip yeni yılınızı kutlamak istedik" dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza; "Emek çok değerlidir. Ben de emeğin ve emekçinin daima yanında oldum. Tüm emekçilerin sendikal haklarını kullanmalarını ve örgütlü hareket etmelerini isteyen biri olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm çalışanlarımızın sözleşmelerinde iyileştirmeler yaptık. Biz istiyoruz ki hiç kimse geçim sıkıntısı çekmesin. İyi yaşamak her bireyin hakkıdır. Sosyal adaleti her konuda ve ayrım yapmadan gerçekleşmesini istiyoruz. Onun için de biz elimizden gelenin en iyisini yapmak için mücadele ediyoruz. Ancak çalışanlarımızın da aldıklarının karşılığını vermesini, halk için, hak için çalışmasını istiyoruz" dedi.

Ziyarete, Tüm Yerel Sen Başkanı Cengiz Gülebay, Genel Sekreter Arap Mucur, İşyeri temsilcisi Sezer Yıldız ve Serhat Ekinci katıldı. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert´te yer aldı.

/resimler/2016-12/29/2209332525419.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli