Tüm yerel-sen genel başkanı başkan Mirza´yı ziyaret etti

Tüm yerel-sen genel başkanı başkan Mirza´yı ziyaret etti

Tüm Yerel-Sen Genel Başkanı Cengiz Gülebay, Genel Sekreteri Arif Alel, ve ilçe sorumluları Başkan Mirza´yı makamında ziyaret ettiler.

Tüm Yerel-Sen, Bandırma Belediyesi tarafından Eski Belediye binasında kendilerine tahsis edilen ofiste basın açıklamasında bulunup daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sert ve Belediye Başkanı Dursun Mirza ile görüşmeler yaptılar.

/resimler/2016-12/7/1553156859833.jpg

Çalışma ve projeleri hakkında Başkan Mirza´ya bilgi veren Genel Başkan Gülebay; ?Memur işçi sınıflandırmasını ortadan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Tabi bu çalışmalarımız Belediye Başkanımız Dursun Mirza gibi kurum ve kuruluşlardan yardımlarını esirgemeyen Başkanlar sayesinde daha da kolaylaşıyor. Belediye Başkanımız Dursun Mirza´ya bizim için çok değerli olan bu yeri bize tahsis ettiği için sendikamız adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Dün meclis toplantısında yapılan ve yapımı devam eden birçok çalışmayı gördük. Başkan Mirza Sosyal Demokrat belediyeciliğe en güzel örneklerini hazırlamış ve yapmış bulunmakta. Çalışmalarından dolayı da başkanımızı tebrik ediyorum? dedi.

Tüm Yerel-Sen´in TBMM ye sunduğu yasa önerilerini dinleyen Başkan Mirza; ? İşçi kardeşlerimizin hakları için yapılan her adımı takdir ediyorum. Tüm-Yerel Sen aslında milyonların sesi olan bir sendikadır. Yeni yerlerinde yapacakları yeni çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum? dedi.

/resimler/2016-12/7/1553318839026.jpg



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli