Tüm’den net açıklama

Tüm’den net açıklama

Eski milletvekili Mehmet Tüm: “Yine aday olacağım”

25 ve 26’ıncı dönem CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, “Önümüzdeki seçimde yeniden milletvekili adayıyım” dedi.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti’ndeki canlı yayına katılan Tüm, ülkemizin içinde bulunduğu siyasi ve ekonomik durumu şöyle değerlendirdi:

“Ülkemizin içinde bulunduğu durumdan memnun olan yok. Enflasyon büyük boyutlarda. Tüketiciler, artık hemen hemen her gün değişen ürün etiketlerinden şikâyet ediyor. Toplumun dayanacak gücü kalmadı. Herkes geleceğinden kaygılı. Dış ülkelere müthiş bir beyin göçü yaşanıyor. Türkiye, ne yazık ki ortak akılla değil, tek adam aklıyla yönetilip, uçuruma sürükleniyor. İktidarı eleştirenlerin artık can güvenliği bile kalmadı. Ülkemizin bir an önce parlamenter sisteme geri dönmeli.”

BÜYÜKŞEHİR YASASI DEĞİŞMELİ

Büyükşehir Yasası’nın ülke genelinde olumlu sonuçlar vermediğine dikkati çeken Tüm, “Bu yasa mutlaka değişmeli. Belde belediyeleri geri dönmeli. Kırsal mahalleler yeniden köy statüsüne kavuşturulmalı.” diye konuştu.

Eski milletvekili Mehmet Tüm, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin eline geçirmek istediği Edincik merasıyla ilgili olarak da, “Bu mera Edinciklilerindir. Edincikliler, meralarına sahip çıkmalı, yurttaşlık haklarını kullanarak, bu merayı elinden almak isteyen Büyükşehir Belediyesi’ne tepki göstermelidir” dedi.    ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: açıklama
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false