Turizm işletmecisi Alp Güngör, sezondan umutlu

Turizm işletmecisi Alp Güngör, sezondan umutlu

“Arda Hülya Motel”in işletmecisi Alp Güngör, “Bu yaz sezonunun da geçen yıl gibi hareketli geçeceğine inanıyorum” dedi.

Erdek’in “Çuğra” bölgesinde bulunan “Arda Hülya Motel”in işletmecisi Alp Güngör, “Bu yaz sezonunun da geçen yıl gibi hareketli geçeceğine inanıyorum” dedi.

Yeni sezonun hazırlık çalışmalarına 1 Mayıs’ta başlayıp, tesislerini 15 gün önce açtıklarını vurgulayan Güngör, şu değerlendirmede bulundu:

“Büyükşehir Belediyesi’nin, Çuğra sahil bandını düzenlemesi iyi oldu. Kordonun çehresi değişti. Okulların kapanmasından sonra ilçemizdeki turizm hareketliliğinin artacağını düşünüyorum. Erdek’in, bölgesel turizm destinasyonu çok yüksek. Mutlaka Kapıdağ’dan daha iyi yararlanmalıyız. İlçemizin İstanbul, Bursa, Ankara ve Eskişehir gibi büyük kentlere yakınlığı büyük avantaj. Bunu daha iyi değerlendirmeliyiz. Zeytinliada’nın, din ve vicdan turizmine artık mutlaka kazandırılması gerekir. Yine ilçemizin sağlık ve kongre turizmlerine de kucak açması gerekir. Erdek’teki turizm tesislerinin mutlaka modernize edilmesi de önemli duruma gelmiştir. Erdek esnafı da artık turizmi bir günlük olarak görmemelidir.”

Erdek Körfezi’nde İki yıl önce görülen müsilajın ortadan kalkması sonucunda balık popülasyonun arttığını belirten Güngör, “Artık körfezimize uzun yıllardır görmediğimiz kırlangıç bile girmeye başladı. Lokantamızda, çok çeşitli balıklarımızı da konuklarımıza sunuyoruz” diye konuştu. ARDA-HÜLYA MOTEL 0 266 835 08 45- 835 12 15 ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı