Turizmci Erdoğan ``Herkes elini taşın altına koymalı``

Turizmci Erdoğan ``Herkes elini taşın altına koymalı``

``Erdek`te Turizm yeterli tanıtım ve özveri ile kalkınır``





Güney Marmara`nın tatil cenneti Erdek`te önemli yatak kapasitesi ile önde Turizmcilerden Mustafa Erdoğan yaptığı açıklamada Bölge turizminin gelişmesi için yeterli reklam ve tanıtım eksikliği bulunduğunu, Bunun için tün turizmcilerin taşın altına elini koyarak Erdek`te sıkıştırılmış yaz sezonunun daha uzun süreye yaymanın çabası içersinde olunması gerektiğini söyledi.

Erdoğan ikisi  Erdek`te birisi Ocaklarda olmak üzere toplam 3 otelde 500 yatak kapasitesine sahip turizmci olarak tek kaygısının Erdek`te bir aylık süre ile sınırlandırılan sezonun daha uzun bir süreye kaydırılması noktasında fikir ve çaba ortaklığı yapılması gerektiğini söyledi.

Erdoğan bu noktada başta yerel yönetim olmak üzere  tüm Erdekli turizmcinin el ele vererek meseleye kendi meselesi olarak ele alıp, birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Yaz sezonunu 3 ay ve daha fazlasını yaşayan tatil beldelerinden fazlası olup eksiği olmayan Erdek`in bu fikir ve güç birliğini gerçekleştirmesi halinde oluşacak potansiyelden Erdek`te yaşayan her bireyin kazançlı çıkacağını söyleyen Erdoğan, Tüm Kapıdağ yarım adasının bir bütün olarak ele aldığı zaman bu gelişmenin yaşanılacağını ifade etti.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli