Türk Eğitim Sen´den açıklama

Türk Eğitim Sen´den açıklama

TÜRK EĞİTİM SEN BANDIRMA TEMSİLCİLİĞİ ARTAN TERÖR OLAYLARI İLE İLGİLİ BASIN AÇIKLAMASI

Bilindiği üzere ülkemiz şu sıralar zor günler geçirmektedir. Bitti denilen ve sözde çözüm süreci ile çözüme kavuşturulacağı iddia edilen terör olayları bir anda yeniden alevlenmiş, askerimizin, polisimizin ve sivil vatandaşlarımızın alçakça, hain pusularla birbiri ardına şehit edilmeleri Türk milletinde tarifi imkânsız acılara ve büyük bir infiale yol açmıştır. Devletin en yetkili ağızları, çözüm süreci pazarlıkları esnasında bebek katili terör örgütünün şehirlere silah yığınakları yaptığını ve daha da güçlendiğini geç de olsa itiraf etmişlerdir. Yani birileri teröristlerle pazarlık yapılmayacağını, onlara güvenilmeyeceğini geç de olsa anlamış görünmektedir?

1071 yılında Sultan Alparslan´ın ordusu ile Malazgirt Meydan Muharebesini kazanması sonucu,  Anadolu´nun kapıları Türklere ardına kadar açılmış ve o tarihten bu güne değin Türk Milleti bu toprakları vatan bilmiş, kutsal saymış, namusu olarak görmüş ve canı pahasına savunmuştur. Sonrasında ise, tarih boyunca bu topraklar üzerinde emeli olan dış güçler çeşitli entrikalarla bizden vatanımızı çalmayı denemişler, ancak başarılı olamamışlardır.

Halen eli kanlı bu terör örgütünü maşa olarak kullanıp, bizi birbirimize düşürmek, zayıflatmak ve nihayetinde bölmek isteyen dış güçlerin olduğu aşikârdır. Şu aşamada Türk Milletine düşen görev ise, kenetlenmek, birlik olmak, terörle ve onun uzantılarıyla topyekûn mücadele içerisine girip, bataklığı tamamen kurutmaktır!

Bizler, Türk Eğitim- Sen camiası olarak, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz, vatanımız, birlik beraberliğimiz konusunda son derece duyarlı olduğumuzu ve Türkiye Cumhuriyeti için fedakârca çalışma azmini taşıdığımızı tüm kamuoyuna belirtmek istiyoruz. Türkiye Cumhuriyetinin de çok büyük bir devlet olduğunu ve tüm imkânlarını kullanarak,  kararlılıkla terörün üzerine gideceğine ve bu meseleyi en kısa zamanda bitireceğine olan inancımızı da açıkça belirtmek istiyoruz.

Bu alçakça yapılan saldırıları şiddetle kınıyor ve yurt savunması esnasında şahadet mertebesine ulaşan tüm güvenlik güçlerimize Allah´tan rahmet, yakınlarına sabır,  gazilerimiz için de acil şifalar diliyoruz...        EKREM ÖZENEN                                                                                Türk Eğitim-Sen  Bandırma Temsilcisi



Anahtar Kelimeler: Türk Eğitim açıklama
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı