Türk birliğinde Mazbata, ödül ve rozet töreni

Türk birliğinde Mazbata, ödül ve rozet töreni

Turan Türk Birliği Balıkesir il genelinde örgütlenmesini sürdürüyor. Erdek'teki buluşmada ilçe başkanına mazbatası verildi, yeni katılan üyelerin rozetleri takıldı.

 Dünya'da söz sahibi olacak Türk birliğinin çekirdeği olarak tanımlanan Türk Turan Birliği, ülke genelinde olduğu gibi Balıkesir'de de örgütlenme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Türk Turan Birliği Balıkesir İl Başkanı Barış Usta bugün Erdek'te gerçekleştirdiği ziyarette, Erdek İlçe Başkanı Serdar Tosun'u yaptığı çalışmalar ve düşünceye olan katkılarından dolayı genel başkanlık tarafından hazırlanan Mazbatası ve teşekkür belgesi yanı sıra plaketle onurlandırdı.

Türk Turan Birliği Erdek İlçe Başkanı Serdar Tosun'un Halitpaşa Mahallesi, Muhtar Ahmet Süzgün sokak 'da gerçekleştirmiş olduğu Erdek İlçe Başkanlığı açılışında Türk Turan Birliği Balıkesir İl Başkanı Barış Usta'nın yanı sıra Hukuk işleri il başkan yardımcısı Av. Baki Özyılmaz, İş Dünyasından sorumlu il başkan yardımcısı Yücel İnce, Esnaf ve sanatkarlardan sorumlu il başkan yardımcısı Ruhi Sevim hazır bulundu.

Erdek'teki açılış ve taltif programında Türk Turan Birliğine katılan Hasan Türkmen, Babur Yenibakır, Şirin Işıktaş ve Kadir Erdoğan Yıldırım'a rozetleri il başkanı Barış Usta tarafından takıldı.

Türk Turan Birliği Balıkesir İl Başkanı Barış Usta, yeni dünyada söz sahibi olacak Türk Turan Birliğinin dünyaya nizam verecek yeni bir oluşum olduğunu, müslüman olduklarını ancak, araplaşmaya karşı duruşları ile dünyanın dörtbir köşesinde var olan Türkleri, Türk Turan Birliği çatısı altında bir araya getirmek olduğunu söyledi.



Anahtar Kelimeler: birliğinde Mazbata rozet töreni
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı