Türk Ordusu ardında 85 Hain Leş`i bırakarak sınır ötesine geçti

Türk Ordusu ardında 85 Hain Leş`i bırakarak sınır ötesine geçti

Eş güdümlü Plan ile birden çok güvenlik gücü tesisi ve lojmana saldırarak  toplan 37 Güvenlik gücümüzü şehit edip sayısız Mehmetçiğimizi yaralayan Hainler Ulus`a uykusuz geceler yaşatmanın bedelini ödüyor.
Türk ordusunun 22 Tabur 10 Bin kara askeri olmak üzere, Halikopter ve F 16 larla sürdürülen destek harekatı sınır ötesine taştı.
Birliklerimiz başta sınır içersinde olmak üzere geçtiği ve kontrolüne aldığı noktalarda  85 PKK lı leşini geride bırakarak Ulusun yüreğine su serpti.
Hainler kaçacak delik ararken, Her zaman kendilerine stratejik destek vererek güvenlik güçlerini yanlış yönlendiren heronlar değil, Ordu nun istihbarat komuta kademesinin belirlediği koordinatlarda geliştirilen harekat PKK nın kolunu bacağını kırdı.
Stratejik Cephane ve Gıda stoğu mağaralar bir bir ele geçiriliyor.
Yurdun dört bir yanını dağlayan Şehit Ateşleri Hükümeti de harekete geçirdi, Genel kumay başkanı başta olmak üzere Ordu komutanları Akşam yemegini evinde değil kışlada yemeye başladı.
Kapsamlı harekatın gizliliğine rağmen dış kaynaklardan sızan haberlere göre 85 i aşan PKK ölüsünün tasnifini yapan istikam birliklerinin, PKK lı leşi topladığını zanneden acılı vatandaşlar Milli Savunma bakanlığına fax,ve mail yolu ile göderdiği milyonlarca mesajda Mehmetçik`e PKK lı leşi toplatılmaması uyarısında bulundu.
Mesajların genelinde ``Toprak isteyenin altına TOPRAK, Bayrak isteyenin üzerine paçavrasını örtün geçin.``dendiği dikkati çekti.
Sınır içersinde 4 ana bölge kontrol altına alınırken, Sınır ötesi K.Irak 8 ana nokta`ya Bayrak dikildi.
Harekatın genel koordinatlarını ele geçiren Hava destekli Kara birlikleri Hainleri saklandıkları inlerinde tek tek ele geçiriyor.
En ücra noktalarda postal basmadık yer barakmayan Mehmetçik emin adımlarla ilerlerken PKK lı hainler dağılmış çakal sürüsü görüntüsü veriyor..



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı