Türkiye Şampiyonlukları

Türkiye Şampiyonlukları

Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Atletizm Şampiyonası

İzmir´de 27-29 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Atletizm Şampiyonası´na 53 ilden gelen 697 atlet katıldı. Yarışmalar 20 branşta yapılan müsabakalar üç gün sürdü.

Bu yarışmalara Erdek´ten Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ile birlikte, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Sporcularından Nil Uzer, Doğa Öztürk, Cenker Savaş, Aleyna Karaca ve Sude Naz Yanık´ta katıldı. Kendileri için sezonun son yarışı olan bu şampiyonada çok güzel bir final yapan Erdekli Atletler çok önemli dereceler elde ettiler.

Milli Takım Antrenörümüz ve aynı zamanda Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Niyazi Gülhan yaptığı açıklamada; bizim için çok güzel bir sezondu. Bu yıl çok önemli dereceler elde ettik. 2016 yılı sezonuna baktığımız zaman 8 tane Türkiye Şampiyonluğu, 2 tane Türkiye İkinciliği, 4 tane Türkiye Üçüncülüğü, 6 tane Türkiye Dördüncülüğü ve çok fazla il-bölge şampiyonlukları elde ettik. Ayrıca Salon 4x400 metre Türkiye Rekorunu da kırarak adeta altın sezonumuzu yaşadık.?

?Artık ben ve sporcularım 2 hafta tatil yapıp Ramazan Bayramından sonra tekrar çalışmalarımıza başlayacağız. Önümüzdeki sezon daha büyük hedefler için 2 haftalık tatilin ardından, aralıksız çalışmalara devam edeceğiz. Yoğun ve yorucu bir sezonu Türkiye Şampiyonluğu ile bitiren sporcularımı kutluyorum. Her şeyin onlar için olduğunu bilmeliler. Ben ve aileleri, sadece onların iyi yerlerde olmaları, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için mücadele ediyoruz.

Sözlerime son verirken bizlerden desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.?

27-29 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan Naili Moran Yaş Grupları Türkiye Atletizm Şampiyonası´nın Sonuçları:

Nil Uzer: Yüksek Atlama Türkiye Şampiyonu

Cirit Atma, Türkiye Dördüncüsü Doğa Öztürk 200 Metre Türkiye Şampiyonu 800 Metre Türkiye Şampiyonu Uzun Atlama Türkiye Üçüncüsü

Cenker Savaş: 1500 Metre Türkiye İkincisi 800 Metre Türkiye Üçüncüsü

Aleyna Karaca;75 Metre Türkiye Altıncısı

/resimler/2016-6/30/0131415307485.jpg

 

 



Anahtar Kelimeler: Türkiye Şampiyonlukları
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false