TÜRKİYE LIQUI MOLY MOTOKROS ŞAMPİYONASI'NIN İZZET DEDESİ

TÜRKİYE LIQUI MOLY MOTOKROS ŞAMPİYONASI

Kütahyalı İzzet Sezgin (66) "14 yıl önce gönül verdiği Motor yarışlarına başlamış. Emekli olduğunu bu işi bende yaparım diyerek Motor alarak başladığını ve 14 yıl oldu parkurlardan ayrılamıyorum. "

Yarışmaların en yaşlısı olarak dede diyorlar. Eşim ile Türkiye’nin neresinde olursa gidiyorum. Üç torunum var onlara da bu spor’ u sevdireceğim. Ömrüm oldukça nerde motokros şampiyonası var ben oradayım bu sevgi beni hayata bağladı çok mutluyum.

TÜRKİYE LIQUI MOLY MOTOKROS ŞAMPİYONASI'NIN 4. AYAK YARIŞLARI GÖNEN’DE YAPILDI

Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası'nın 4. ayak yarışı 17-18 Eylül tarihlerinde  Gönen’de yapıldı. Bu yılki yarışma da, geçen yıl olduğu gibi 2020 yılında Hakk’a vuslat eden Prof. Dr. Haydar Baş anısına organize edildi. Yarışın startını Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş verdi .Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun 2022 takviminde yer alan Türkiye LIQUI MOLY Motokros Şampiyonası'nın 4. ayağı 17-18 Eylül tarihlerinde Gönen’de  Şakir Şenkalaycı MX Parkuru 'ndaki  yarışlara İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Antalya, Sakarya ve Bursa başta olmak üzere bir çok ilden sporcu katıldı Gönen’de yapılan şampiyonada, MX2 JR.1Kratepe Ömer Uçum, 2.FOSK Baran Bulut Kocaman, 3.YMK Efe Kemal Hid, 65cc. 1.AVMK Efe Okur, 2.Kartepe Ahmet Berkay Sarıay, 3 AVMK Hasan Hüseyin Baş, MX 1. AVMK Şakir Şenkalaycılar 2.YMK Eray Esentürk, 3.AVMK Murat Başterzi, MX1.1.bmd Mustafa Çetin, 2.ESMK Kadirhan Kocabaş, 3.STMOK Volkan Özgür, SERİOE pOYRAR 1.UMOK Cüneyt Öztürk, 2.UMOK Hayattin Söyler, 3.UMOK Okan Kirazoğlu, VETERAN 1 UMOK Hayattin Söyler,  2. YMK  Metin Esentürk, 3.SMYRNA  Fehmi Teker, 85 cc 1.STMOK Ali Akkaya, 2.STMOK Mert Akkaya,3 .BMD Nasip Emir Abay, 50 cc. 1.AVMK Aslan Osman Paşaoğlu, 2. FETDİ Mikail Sertkaya, 3.KARTEPE Poyraz Bor, KADINLAR 1 EMK Irmak Yıldırım, 2.YMK Selen Tınaz, 3. FERDİ Aslı Kutluca ödüllerini, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılman, Bağımsız Türkiye Partisi genel Başkanı Hüseyin Baş TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar  verdiler.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı