Türkiye Ziraatçılar Derneği Balıkesir İl Başkanlığına Burak UĞUR Seçildi!

Türkiye Ziraatçılar Derneği Balıkesir İl Başkanlığına Burak UĞUR Seçildi!

Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Türkiye’de 10.000’den fazla aktif üyesi eşliğinde, temsilcilikler ve şubeleri vasıtası ile ülke tarımına katkı sunmaya devam ediyor.

Türkiye’de Ziraat Teknikerleri, Ziraat Teknisyenleri, Ziraat Mühendisleri, Ev Ekonomisi Teknikerleri, Akademisyenler ve Bilim İnsanlarının meslek örgütlenmesi olarak 1949 yılından bu yana faaliyet gösteren Türkiye Ziraatçılar Derneği (TZD) Türkiye’de 10.000’den fazla aktif üyesi eşliğinde, temsilcilikler ve şubeleri vasıtası ile ülke tarımına katkı sunmaya devam ediyor. 

Ülkemizin en önemli tarım bölgelerinden olan Balıkesir ilinde yeni yapılanmaya giden Türkiye Ziraatçılar Derneği, Balıkesir İl Başkanlığına Ziraat Yüksek Mühendisi Burak UĞUR’ u seçti. 

Akdeniz Üniversitesi Tarım Ekonomisi Yüksek Lisans, Dumlupınar Üniversitesi İşletme Yönetimi(MBA) Yüksek Lisans ve Gedik Üniversitesi Hukuk Yüksek Lisans derecelerine sahip olan Burak UĞUR, özel bir tohum şirketinde Ürün Müdürü olarak görev yapmaktadır.

Yeni yapılanma hakkında konuşan Başkan Burak UĞUR; “Balıkesir ilimiz tarım potansiyeli bakımından ülkemizin en önemli kentlerinden biri. Ancak bu büyüklüğüne karşın sahada birçok sorunla karşı karşıya kaldığımızda bir bölge. Biz tarım profesyonelleri olarak bölgenin sesini daha çok duyurabilmek, sorunlarını dile getirebilmek ve çözüm olabilmek adına Türkiye Ziraatçılar Derneğinde buluşuyor ve büyüyoruz. Kamu yararına dernek statüsünde bulunan meslek örgütümüzde görev almaktan onur duyuyorum.” açıklamasında bulundu.

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı Hüseyin DEMİRTAŞ: “Türkiye Ziraatçılar Derneği kurulduğu günden bugüne ülke tarımına katkı sunmuş, bugün 28 şubesi ve 36 temsilciliği ile sektörün tüm dinamiklerini içinde barındırmaktadır. Balıkesir ilindeki yapılanmamız ile de üretenlerin, sektör temsilcilerinin sesi olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini sundu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı