Türkiye´nin ilk Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Sanal Gerçeklik Kampı Düzenleniyor

Türkiye´nin ilk Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Sanal Gerçeklik Kampı Düzenleniyor

Türkiye´nin ?Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Gerçeklik? alanındaki ilk kampı ?Ege Bilişim Kampı? 27 Haziran ? 1 Temmuz tarihlerinde Kuşadası´nda gerçekleşecek.

Türkiye´nin ?Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Gerçeklik? alanındaki ilk kampı ?Ege Bilişim Kampı? 27 Haziran ? 1 Temmuz tarihlerinde Kuşadası´nda gerçekleşecek.

İlki 2015 Temmuz ayında; Dijital Medya, Girişimcilik, Web Tasarım & Web Yazılım alanındaki eğitimler ile gerçekleşen Ege Bilişim Kampı, bu yıl konusunu günümüzün ve geleceğin teknolojisi ?Sanal Gerçeklik ve Arttırılmış Gerçeklik? teknolojisi olarak belirledi.

İzmir Bilişiminin Genç Yüzü Aldenard tarafından düzenlenen ve Ana Sponsorluğunda Alastyr?ın yer aldığı Bilişim Kampı 2016´da eğitimler, kampın altın sponsoru olan ve ?Sanal Gerçeklik & Arttırılmış Gerçeklik? alanında başarılı uygulamaları yer alan Loopar tarafından verilecek ve geliştiriciler 5 günün sonunda kendi uygulamalarını hayata geçirmiş olacaklar.

Microsoft´un da destekçileri arasında yer aldığı kampın sponsorları Smart AffectAbaküs Kitap olurken Kadın Bilişimci Platformu ve Voovrar da kamp destekçileri arasında yer alıyor.

Eğitimin ve tatilin bir arada olacağı deniz, kum, güneş ve bilişim dörtlüsünü kaçırmak istemiyorsanız, siz de Türkiye´nin ilk VR & AR kampına başvurunuzu yapın.
Son başvurunun 15 Haziran olduğu ve medya sponsoru olarak yer alacağımız kampla ilgili başvuru ve detaylar İçin www.egebilisimkampi.com?u, tüm gelişmeler için ise facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli