TÜRKMENLERDEN ARSLAN`A PLAKET

TÜRKMENLERDEN ARSLAN`A PLAKET

Tahtacı Türkmenleri Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan`ı unutmadılar.




Tahtacı Türkmenleri Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan`ı unutmadılar.


Zeytinli Belediyesinin sosyal ve kültürel  çalışmalar kapsamında sponsorluğunu üstlenerek ev sahipliğini yaptığı Belediyeye ait deniz düğün salonunda gerçekleştirilen Tahtacı Kültür Derneklerinin düzenlediği 1.Tahtacı samahları etkinliğinin ardından kendilerine verdikleri katkıdan dolayı Başkan Hasan Arslan`ı makamında ziyaret ederek plaket taktim ettiler.

Tahtacı Kültür Derneği Edremit şube Başkanı Erdoğan Kar ve yönetim kurulu üyeleri Metin Aktaş Ali Yılmaz Kocabıyık ve Ali Topaloğlu`nun hazır bulundukları ziyarette kültürlerinin bilinip yaşatılması adına Belediye Başkanı Hasan Arslan`a kendilerine sundukları katkılardan dolayı teşekkür ettiler.


Başkan Hasan Arslan amaçlarının bu tür kültürel zenginliklerin yaşaması gerektiğinin altını çizerken ``Göreve geldiğimiz günden itibaren her hangi bir ayrım gözetmeksizin dini, dili, ırkı, meshebi, etnik kimliği, siyasi görüşü ne olursa olsun hizmet için var olduğumuzu ifeda ettik. Yapılan çalışmalar ve etkinlikler bizim kültürel mirasımızdır. Gelecek nesillerede aktarılmasında rol alacağını düşündüğümüz butür etkinlikleri desteklemek sosyal belediyeciliğimizin gereğidir, Tahtacı Türkmenleride bizleri unutmayarak taktim ettikleri plaketlerini almak bizim için onurdur, kendilerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.`` dedi.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı