Türkoğlu, Süreci değerlendirdi.

Türkoğlu, Süreci değerlendirdi.

TBF Başkanı Türkoğlu: “Basketbolumuzun geleceği için kararlarımızı kısa sürede alacağız”

Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, koronavirüs salgını nedeniyle liglerin durumu hakkında düşüncelerini açıkladı.

Türk basketbolunun geleceği için alacakları kararları en kısa sürede paylaşacaklarını, bu konuda birçok senaryoları bulunduğunu belirten Türkoğlu, şunları söyledi:

“Önemli olan vatandaşlarımızın sağlığı. Federasyon olarak tüm çalışmaları yapıyoruz. Çalıştığımız birçok senaryo var. Bunları kulüplerimizle de paylaşacağız ve geri dönüş alacağız. En sağlıklı kararı vereceğimize kimsenin kuşkusu olmasın. Kolay bir süreç olmayacak. Salgının ne kadar devam edeceğini de kimse bilmiyor. Alacağımız kararlarla ilgili olarak anlayış bekliyoruz. Bu süreçte her yapacağımız olayda, değişiklikte herkesi mutlu edemeyebiliriz. İnşallah, sporcularımız, kulüplerimiz, camialarımız bu süreçte anlayışlı olur. Çoğu kararları da onlara danışarak alacağız. Dilerim, bu süreci onlarla birlikte zararsız bir şekilde atlatırız.”

Federasyon başkanı Türkoğlu, bu süreçte evden çalıştıklarını vurgulayarak, yetkili makamların önerilerine özenle uyulması gerektiğini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Türkoğlu Süreci değerlendirdi.
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false