TÜRKONFED ten 23 Nisan mesajı

TÜRKONFED ten 23 Nisan mesajı

KADOOĞLU: ?ÇOCUKLARIN ÖLMEDİĞİ BİR DÜNYAYI BİRLİKTE İNŞA EDEBİLİRİZ?

Türkiye´nin gönüllük esasıyla bir araya gelmiş, en büyük bağımsız iş dünyası örgütü olan TÜRKONFED´in Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, yayımladığı 23 Nisan mesajında, ?Dünyada çocuklar savaş, açlık ve yoksulluk nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Geleceğimiz çocuklarımızın huzur, barış, refah ve iyi bir eğitim almasından geçiyor. Çocukların ölmediği bir dünya mümkün? dedi.

22 Nisan 2017 / İstanbul ? Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. ?Çocukların ölmediği bir dünyayı hep birlikte inşa edebiliriz? diyen Kadooğlu, ?Çocukların özgürce ve barış içinde yaşadığı bir dünyayı hep birlikte inşa edebiliriz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarının tek bayramıdır. Dünyada çocuklar savaş, açlık ve yoksulluk nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Geleceğimiz çocuklarımızın huzur, barış, refah ve iyi bir eğitim almasından geçiyor. Çocukların ölmediği bir dünya mümkün. En önemli servetimiz ve umut kaynağımız çocuklarımızdır. Onları geleceğe iyi hazırlamak, kendimiz, ülkemiz ve dünyanın geleceği için de çok önemlidir. Bu duygularla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun? dedi.

TÜRKONFED Hakkında: Çatısı altında 25 federasyon ve 194 dernek üzerinden 24 bin 100 iş insanı ve 40 bine yakın şirket yer alan TÜRKONFED, üye tabanı ile toplam (enerji dışı) dış ticaretin yüzde 83´ünü, tarım ve kamu dışı kayıtlı istihdamın yaklaşık yüzde 55´ini sağlamaktadır. İstanbul, Batı Anadolu, Marmara ve İç Anadolu, Trakya, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz, Orta Anadolu, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Güney Ege, Doğu Marmara, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz, Güney Marmara, Çukurova, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Güneydoğu, Zafer, Doğu, Serhat, Dicle ve Fırat Sanayici ve İşadamları Federasyonu´nun yanı sıra Sektörel Dernekler Federasyonu, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu da TÜRKONFED üyeleridir. TÜRKONFED, Avrupalı KOBİ´lerin çatı örgütü olan ve 12 milyon firma ve 55 milyon çalışanı temsil eden Avrupa Esnaf, Sanatkâr ve KOBİ Birliği (UEAPME) üyesidir. 



Anahtar Kelimeler: TÜRKONFED Nisan mesajı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli