Turkuaz’dan İhsaniye şubesi

Turkuaz’dan İhsaniye şubesi

Turkuaz Kebap-Et kuruluşunun İhsaniye Şubesi, yenilenmiş yüzüyle hizmetini sürdürüyor. Şube, 2,5 ay tadilatta kalmıştı.

Turkuaz Kebap-Et kuruluşunun İhsaniye Şubesi, yenilenmiş yüzüyle hizmetini sürdürüyor. Şube, 2,5 ay tadilatta kalmıştı.

Kuruluşun sahibi Bayram Özdemir, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Bandırma’daki faaliyetlerine 2002 yılında geldiklerini, her geçen gün büyüyerek Bandırma ve bölgesine hizmetlerini sürdürdüklerini, halen 62 çalışanları bulunduğunu belirten Özdemir, şunları söyledi:

“Paşakonak’ta bulunan şubemizin yanı sıra Paşakent’te de bir şube açacağız. Belediye Başkanımız Tolga Tosun’a teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde yeni şubemizin açılması için Paşakent’te bir yer verecek. Bu mahallede üçüncü şubemizi otopark düzenlemesiyle birlikte açacağız.  Yine önümüzdeki dönemde, Erdek’te de bir şube açmayı planlıyoruz.”

DİĞER SEKTÖRLER

Turkuaz Grup’un diğer sektörlerdeki çalışmaları hakkında da bilgi veren Özdemir, şunları aktardı:

“İnşaat sektörüne 2015 yılında girdik, yaklaşık 28 proje doğrultusunda, 180 lüks daire yaptık. Ayrıca otomotiv ve yedek parça şirketimizi kurduk. 2022 yılında ise Turkuaz Oto Boya Şirketimiz faaliyete geçti.”

DEPREM BÖLGESİNE DESTEK

Bayram Özdemir, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelip, binlerce kişinin yaşamlarını yitirmesine, binlerce kişinin yaralanmasına yol açan deprem sonucunda, depremzedelerin yaralarına merhem olmak amacıyla sıcak yemek desteği verdiklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

“8 Şubat’ta, deprem bölgelerinden Antakya’ya 4 arabayla giderek, burada gece-gündüz vatandaşlarımıza sıcak yemek verdik. Onların acılarını biraz olsun dindirmeye çalıştık. Bundan sonra da bu sosyal çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Turkuaz’ İhsaniye şubesi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı