TURNUVAYA CUMHURİYET DAMGASINI VURDU

TURNUVAYA CUMHURİYET DAMGASINI VURDU

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan turnuvaya Cumhuriyet İlkokulu damgasını vurdu.

İki yıldır pandemiden dolayı yapılamayan ilkokullar arası "Geleneksel Çocuk Oyunları" finalleri bu yıl tekrar yapıldı. İlçe genelinde tüm ilkokulların katıldığı turnuva da okullarında birinci olan sınıflar bu sefer diğer okulların birincileri ile kıyasıya mücadele ettiler. İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün organizasyonunda yapılan turnuvaya Cumhuriyet İlkokulu damgasını vurdu.

2.sınıflar arasında yapılan "Yağ satarım bal satarım" oyununda Cumhuriyet İlkokulu 2-D sınıfı öğretmenleri Emin Ercan rehberliğinde birincilik kupasına ulaştı. Yine 4.sınıflar arasında yapılan "Kaleli Yakan Top" oyununda ise Cumhuriyet ilkokulu 4-H sınıfı öğretmenleri Cüneyt Erkaya önderliğinde birinci oldular.

Birincilik kupasına ulaşan bu iki sınıf öğrencilerinin 8-10 Haziran tarihleri arasında Balıkesir 'de düzenlenen il geneli turnuvada Bandırma' yı temsil edeceklerini söyleyen okul müdürü Mustafa Akgül  "Öğrencilerinin Balıkesir'de de en iyi şekilde yarışacaklarını ve başarılı sonuçlar alarak Bandırma'yı başarılı şekilde temsil edeceklerine inandığını, bu vesileyle başta öğrencilerimiz olmak üzere öğretmenlerimizi ve velilerimizi de yürekten kutluyorum"  dedi.



Anahtar Kelimeler: TURNUVAYA CUMHURİYET DAMGASINI VURDU
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı