Turuncu şansı

Turuncu şansı

Erdekspor haftalar sonra şeytanın bacağını kırdı. Bozdoğan ikinci yarıda 3 kırmızı kart kalesinde 4 gol gördü.

Bal lig 8. Grup temsilcimiz Erdekspor haftalar sonra şeytanın bacağını kırdı. Erdek’teki karşılaşmaya ilk kez Turuncu forma ile çıkan Sahil efsanesi ilk 45 dakikada beklenen oyunu sergileyemedi.

Genç ve atak rakip Bozdoğan zaman zaman kalemizde tehlikeli olurken, özellikle bir pozisyonda Gökhan tecrübesini konuşturdu.

Böylelikle ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

İkici yarıda sahada daha saldırgan bir Erdekspor vardı. Ev sahibi ekip kontra toplarla rakip kaleye girmeye çalışırken, Bozdoğan’ın aynı zamanda kaptanı olan kaleci Mustafa elinden geldiği kadar oyunu soğutmanın çabasını gösterdi.

Zaman zaman uyarı alan oyuncu, mütemadiyen itirazları ile orta hakem Ozan Ergün’ü etkisi altında bıraktı.

Erdekspor ikinci yarı çok pozisyona girdi. Sonuç getirmeyen bu pozisyonlarda penaltı beklentisi de gelmeyince Erdekspor forveti oldukça gergin oynadı.

Erdekspor’u öne geçiren gol 56. Dakikada geldi. Santrafor Hasan, Doğukan’ın korner yönderinden kestiği topla penaltı noktasının arkasında havada buluştu.

Hasan’ın kafası Bozdoğan ağları ile buluşurken yeşil beyazlı ekibin kimyası bozuldu.

Erdek bu dakikadan sonra temkinli oynadı. Şanssızlığını yenmek isteyen Erdek’e konuk takım kırmızı kartlarla destek verdi. 66. Dakikada Ekrem’i düşüren Sağ bek Ömer Muzaffer kırmız kartla oyun dışı kalırken Bozdoğan’ın gardı da düştü.

Erdek farkı aradığı dakikalarda rakip Bozdoğan’ın 8 numaralı oyuncusu Mert Sercan 2. Sarı karttan oyun dışı kaldı. Böylece oyun alanında 9 kişi kalan Bozdoğan büyük panik yaşadı.

80. dakikada oyuna sonradan giren Dardan rakip ceza alanına giriyordu ki, 4. Numaralı rakip defans oyuncusu Burhan beline sarılarak durduruldu. Orta Hakem Ozan Ergün bu hareketin karşılığı olarak Bozdoğanspor’lu Burhan’a 3 Kırmızı kartı göstererek yeşil beyazlı ekibi sahada 8 kişi bıraktı.

Erdekspor nerede ise yok denecek kadar azalan rakip karşısında beklemediği bir avantaj kazandı.

Erdekspor böylece oyunu rakip yarı alanda oynamaya başladı. 88 Dakikada Birindar 2-0, 90. Dakikada Bahadır 3-0 ve 90+3 te Dardan’ın bir birinden güzel golleri ile çözülen Bozdoğan kelimenin tanımı ile adeta bozguna uğradı.

Maç sonrası karşılaşmanın yorumunu yapan Bozdoğan Teknik direktörü Behiç Basatuğrul, Genç bir ekibe sahip olduklarını, özellikle hakemin 3. Sarı karttaki kararının ağır olduğuna işaret etti.

Erdekspor, Sportif Menejeri Can Cangök ise gerekli olan motivasyonu farklı galibiyetle kazandıklarını, bu galibiyetin bundan sonraki karşılaşmalar için kendilerine moral olacağını söyledi.

 ERDEKSPOR   4-0   BOZDOĞAN BELEDİYESPOR 

Stat: Erdek 18 Eylül

Hakemler: Ozan Ergün *** Arif Dilmeç *** Hakan Daşcı *** 4. Hakem Emre Özdemir(Antalya)

Erdekspor: Gökhan *** Berke ** Ekrem *** Ali *** (Abdullah***)A. Hamza ** Birindar *** Tarık *** Fatih *** Hasan **** Osman *** (Bahadır***) Doğukan *** (Dardan***)

Antrenör: Engin Çatır–Remzi Korkmaz

 Bozdoğan Belediye Spor:  Mustafa ** Ö. Muzaffer **Nail ** Burhan ** Kadir *** Yavuz *** Hasan ** Mert Sercan ** Ozan ** Tugay ** Harun **(Egemen**)

Antrenör: Behiç Basatuğrul

Kırmızı Kartlar: Dk.66. Ö. Muzaffer, Dk.70 Mert Sercan, Dk. 80 Burhan (BOZDOĞAN)

GOLLER: Dk.56 Hasan, Dk.88 Birindar, Dk. 90 Bahadır, Dk. 90+3 Dardan (Erdek)



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli