TUSKON`UN BANDIRMA DA KONUŞLANMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

TUSKON`UN BANDIRMA DA KONUŞLANMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), ülkemin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren işadamları derneklerinin çatı organizasyonu olarak faaliyet gösteriyor.


Haber-Fotoğraf Hakan ÇAPAR

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren işadamları derneklerinin çatı organizasyonu olarak faaliyet gösteriyor.

Ülke çapında yayılmış 7 ayrı bölgesel iş dünyası federasyonunun oluşturduğu TUSKON, 2005 yılında İstanbul`da kuruldu.

TUSKON bünyesinde, Türkiye genelinde, 80 ilde 162 işadamı derneği faaliyet gösteriyor.

TUSKON BUGÜN 33.260 GİRİŞİMCİYİ TEMSİL EDİYOR.

Ülke kalkınmasının temelini oluşturan ekonomik yapılanmanın geliştirilmesine yönelik altyapı çalışmalarını destekleyen TUSKON, işletmelerimizi ve girişimcilerimizi global iş dünyasının bir parçası haline getirmeyi amaçlıyor.
TUSKON, bu doğrultuda, işadamlarımızın uluslararası pazarlardaki tecrübelerinin paylaşılması, bunların yayılması ve yeni iş fırsatlarının oluşturulması yolunda öncü bir kuruluş olarak hizmet veriyor.

BANDIRMA DA OLUŞUMA DESTEK VERDİ
Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), un Bandırma da da aktif kılınması amacı ile bir toplantı düzenlendi.
Adliye sitesinde bir araya gelen konuya duyarlı iş dünyası temsilcileri TUSKON`un çalışma ve faaliyet alanlarında bilgilenmeleri sonrası katkı ve katılım için prensip kararı alındı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı