Tutku İç Giyim & Çamaşır 'da işyeri yangını

Tutku İç Giyim & Çamaşır

Çarşı esnafı, yaşanan olumsuzlukların girdabında kaldı.

Bir taraftan Korona kapanmaları, diğer yandan kira, elektrik, enflasyon olumsuzlukları çarşı esnafın belini bükerken, tüm bu olumsuzlukların üstüne yaşanan beklenmedik olaylar günü kurtarma derdindeki esnafın sabır bardağını taşırmaya yetiyor.

Bu sabah Kaşif Acar caddesi ile Terziler caddesinin Kapalı çarşı kavşağında meydana gelen trafik kazası, kimsenin malına ve canına malolmaması büyük bir şans olarak değerlendirilirken, aynı noktaya çok yakın mesafede faaliyet gösteren Tutku  İç Giyim & çamaşır mağazasında meydana gelen canyın, şans eseri ucuz atlatıldı.

Kaşif Acar Caddesi, AK Parti ilçe Başkanlığı zemin katında bulunan Tutku İç Giyim & Çamaşırda meydana gelen yangın, işyeri tarafından yapılan ilk müdahale sonucu büyük bir felaketten kurtarılmış oldu.

Olayın itfaiyeye bildirilmesi  ile Tutku Giyim & Çamaşır işyerine intikal eden 4 itfaiye, ilk müdahale sonucu elektrik şarteli kapatılıp, yangın söndürücü tüpü ile yapılan mücadeleden sonuç alınması nedeni ile yandına rapor hazırlamakla yetindiler.

Tutku İç Giyim & çamaşır işyerinde meydana gelen yangın olumsuzluğu sonucu, alevlerden yazar gören eşya ve kıyafetler boşaltılarak temizlik çalışmalarına başlandı.



Anahtar Kelimeler: Tutku Giyim Çamaşır ' işyeri yangını
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı