TUVALETLERİ UNUTTULAR

TUVALETLERİ UNUTTULAR

Büyükşehir'in Tatlısu B.Bakraç'ta sahil düzenlemesi düzenlemesi beğeni topladı .

Kapıdağ’ın gözde tatil noktalarından Büyük ve Küçük Bakraç’a, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan gezi yolları, spor alanları, sahil kenarlarına yerleştirilen banklar, çöp konteynırları, çocuk oyun parkları ve ışıklandırmaların çok beğenildiğini belirten bölge sakinleri bunların yanında tuvaletlerin de yapılmasını istiyor.

Yaz günlerinde ve özellikle de hafta sonlarında yoğun bir kalabalığın ve yazlıkçıların doldurduğu bölgede bir tuvaletin bile olmaması büyük sıkıntı yaşattığı söyleyen Bakraç sakinleri bu nedenle çevrede büyük kirlilik yaşandığını söylüyor. Bir çevre sakini, yaz aylarında cumartesi ve pazar günü en az 5 bin kişiye yakın tatilcinin Büyük ve Küçük Bakraç’a geldiklerine dikkat çekiyor. Ancak tuvalet ihtiyacının kadın ve yaşlıları çok zor durumda bıraktığını söyleyen çevre sakinleri Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin başarılı bir şekilde yaptığı imar yatırımları yanında bir tuvaletin de mutlaka yapılması gerektiğini hatırlatıyor.

HABERİN İÇİNDEN Çevre sakinleri haklı Yapılan işler hakikaten çevreye bir güzellik katmış; ama şurada yaz tatiline bir şey kalmadı; bir an önce uygun bir yere umumi bir tuvaletin planlanması gerekir ki hizmet tam olsun. Yatırımlar gerçekten faydalı ve gerekli. Ama sadece süslemekle hizmet tam yapılmış olmuyor. Erdem ÖZCAN



Anahtar Kelimeler: TUVALETLERİ UNUTTULAR
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli