Tuzak Kavşağı

Tuzak Kavşağı

Mühendislik hatası kavşak, Trafik`e tuzak oldu






Bandırma`nın Balıkesir girişi Liman Avm önünde 16 kez proje değişimene uğrayan kavşak sonunda tam bir mühendislik hatası olarak trafik`te tehlikeli tuzak oluşturmaya devam ediyor.

Çevre sakinlerinin gözlemi ve trafik raporlarına göre ortalama günde bir veya iki kazanın meydana geldiği Liman Avm önünde genelde maddi zararlı olsa da zaman zaman can kaybı da oluyor.

İşte bu Mühendislik hilkat garibesi kavşak akşam gece mesaisine yetişmek isteyen bir otomobili daha tuzağına kaptı.

Akşam saat 23.30 sularından şehir merkezinden Balıkesir istikametine seyreden 16 K 0422 plaka sayılı özel otomobil kavşaktan geçerken  IL AB 806 plaka sayılı yabancı TIR ın tamponu önünde kaldı.

Ölüm ile yaşam arasında saniyelerin önem arz ettiği kazada TIR`ın alçak olan ön tamponu özel otomobili altına almasına mani oldu ve  otomobil sürücüsü büyük bir şans eseri yaralı olarak hayatta kaldı.





Yorumcu
20.09.2012 11:21:35
Hangi mühendislik hatası? Herkes trafik kurallarına uymak yerine, kurnazlık ve hak gasp etme yarışına girerse olacağı bu.

cevapçı
20.09.2012 11:30:58
eğer bir yerde olağan dışı olumsuzluklar süre geliyorsa, envanter rakamları bunu gösteriyorsa demek ki orada bir arıza var demektir. o hatayı telafi etme noktasında, kurumunun başında (KARA) olan sorumlular başlarını kuma gömdükçe bu haberler daha çok yazılır, çok insanımız mefta olur. sizde seyredersiniz!..

demokrat
20.09.2012 13:16:08
Tam bir komedi üstelik.Geçen eylül ayında gündeme getirdiğim karacabey kavşağındaki garabet,yeni hastane dönüşü garabeti...Bunlar sonradan redakte edilen kısımlar.Maalesef mühendislik hataları ile sabırsızlık Bandıammızda kol geziyor.Bu tür konuları gündeme getiren manşet haberi kutluyorum.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false