Tuzakça, Çınarlı´yı evinde vurdu 2-1

Tuzakça, Çınarlı´yı evinde vurdu 2-1

Haftanın en önemli karşılaşmasında Tuzakça birden fazla ilki gerçekleştirdi.

ÇINARLIGÜCÜ 1-2 TUZAKÇASPOR

Lider Çınarlı 4. Haftasında kendi sahasında Tuzakça´ya yenilerek yenilmezliği de, liderliği de sona erdi.

STAT: Bandırma Sanayi

HAKEMLER: İsmail DÜNDAR ** Zeynep İrem Sengir*** Beytullah Demirer***

ÇINARLIGÜCÜ; 12-Görkem** 2-Rifatcan*** 8-Ömer*** 4-Coşkun***  5-?..!  6-Hüseyin*** 7-Ufuk*** 16-Şahin*** 9-Samimcan*** (18-Ceyhun*) 10-Ferhatcan** 11- İ. Hakkı*

ANTRENÖR: Ömer DURUSOY  

TUZAKÇASPOR: 1-Erbil*** 2-İzzet* (15-Erbil**) 3-Erkan*** 4-Güvenç*** 5-Ersan*** 6-Cihan*** 7-Enes*****(13-Şaban*) 8-Tolga*** 9-Semih*** (17-Uğur**) 10-Kenan**** 11-Osmancan***

ANTRENÖR: Orhan DALCI

GOLLER; Dk.17- Enes, Dk. 89 Kenan (Tuzakça) Dk. 45 Ferhatcan (Çınarlı)

/resimler/2018-3/18/2015472700819.jpg

Lider Çınarlı önceki hafta Edincik´te aldığı beraberliğin ardından, bugün saha ve taraftarı önünde Tuzakçaspor´a 2-1 yenilerek şampiyonluk mücadelesinde önemli bir yara aldı.

Lider Çınarlı´yı devirmeyi başaran Tuzakçaspor ise 4. Haftada topladığı 9 puan ve averaj ile liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Bandırma Sanayi stadındaki karşılaşma çok renkli başladı. Tribünleri dolduran Çınarlı taraftarlarının davul zurnalı tezahüratları ile başlayan karşılaşmada ilk gol Tuzakçaspor´dan geldi.

Yeşil beyazlı ekibin genç oyuncusu Enes 17. Dakikada kaydettiği gol ile takımını deplasmanda öne geçirdi.

Çınarlı, tüm hatları ile gol arayıp eşitliği sağlamak istediği süreçte büyük savunma hataları yaptı. Bu dakikalarda oyunu soğutmayı başaran Tuzakça, katı savunma ile ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapatmayı başarırken karşılaşmanın orta hakeminden gelen 5 dakikalık uzatma süresi Çınarlı´ya eşitlik getirdi.

Çınarlı´nın bireysel başarılı oyuncularından Ferhatcan 45+5 te kontra bir topla girdiği Tuzakça kalesinde savunma kanadığı geçip topu ağlarla buluşturdu. 1-1 Karşılaşmanın orta Hakemi İsmail Dündar bu gol sonrası santra vermeden oyunun ilk 45 dakikasını bitirdi.

/resimler/2018-3/18/2016581764736.jpg

2.yarıya Çınarlı hızlı başladı

Sanayi stadındaki karşılaşmanın 2. Yarısına hızlı başlayan Çınarlı kanatlardan İsmail ve Ufuk ile taşıdığı toplardan sonuç alamadı. Tuzakça rahat ve soğukkanlı karşıladığı bu akınlarda kaleci Erbil´in payı büyük oldu.

Çınarlı, beklenen golün geleceği düşüncesi ile nerede ise tüm hatları ile rakip yarı alanda top yapıp gol aradığı dakikalarda Tuzakça savunma zafiyeti yaşayan rakibini kurt oyuncu Kenan ile çözdü.

Kenan, 89. Dakikada Tuzakçaspor´u 2-1 öne geçiren golü kaydettiğinde Çınarlı için her şeyin bittiği anlardı. Karşılaşmanın orta Hakemi İsmail Dündar, bordo beyazlı ekibi bir imtiyaz daha tanıdı ve karşılaşmaya 8 dakika ek süre verdi.

Uzatma anları oynanırken Tuzakça´dan Kenan yine uzun bir topla sol kanattan rakip yarı alana daldı, Çınarlı kulübesi önünde düşürüldü ve ne oldu ise o anda oldu.

Kulübe ile oyun alanı karıştı. Kenan kendisine kasti vurulduğu ve bunun acısı ile yerde feryat ederken kimin vurduğu belli olmayan tekmelere hedef oldu. Oyun alanı karıştı, Kenan bu hareket karşısında bir süre yerden kalkamadı. Çevik Kuvvet sahaya girdi. Ve Hakem İsmail Dündar bu pozisyon karşısında Kenan ve Çınarlı soyunma odasından bir yöneticiyi kırmızı kart ile saha dışına atarken, kalan sürede başka gol olmadı ve karşılaşma Tuzakçaspor´un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın 90 dakikalık süresine bakıldığında maçı mutlak kazanacak olmasına inanan Çınarlı savunma hatalarından kalesinde 2 gol görürken, kendisini sonuca taşıyacak golcü ayakların yersiz ve isabetsiz şutları kaleyi bulmayınca beklenmeyen yenilgiye boyun eğmek durumunda kaldı.

Karşılaşmanın Tuzakça tarafında ise Kurt futbol adamı Orhan Dalcı, iki haftalık Tuzakça takviminde 2 galibiyet ile takımını liderliğe taşıyarak bir kez daha futbolda büyüklüğün püf noktasını gösterdi.

/resimler/2018-3/18/2017221608924.jpg



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli