Tuzakçaspor Harakiri yaptı

Tuzakçaspor Harakiri yaptı

2-2 devam eden erteleme maçında olaylar çıktı. Maç tatil edildi 2si futbolcu 3kişi göz altında




1.Amatör Küme`de sona yaklaşırken lige gölge düştü.

Sarıköyspor- Tuzakçaspor arasında Bandırma`da oynanan erteleme karşılaşmasında olaylar çıktı.

2-2 devam eden karşılaşmanın 83 dakikasında Tuzakçaspor`un kaleye gönderdiği topu gol sayılmayınca yeşil saha arenaya döndü.

Saha içinde başlayıp, saha dışına taşan olayları polis güçleri sporcu ve taraftarları coplayarak yatıştırabildi.

Karşılaşmanın Ulusal Klasman Hakemi Serdar Sözlevi 8 kırmızı kart gösterdiği Tuzakçaspor`lu oyuncuların saha ve saha dışındaki taşkınlıkları nedeni ile oyunu tatil etti.

Gözlemci nezdinde hazırlanan rapor sonucu 2-2 sona eren karşılaşmanın neticisini ASKF belirleyecek.

Hakem Serdar Sözlevi ve Polis memurları taşkınlık sonucu kendilerine mukavemette bulunan Tuzakçaspor`lu Ersan Kurt ve Hasan Kiriş`in yanı sıra karşılaşmaya taraftar olarak geldiği öğrenilen izinli asker Uğur Dündar polis tarafından göz altına alaındı.








Hasan CEYLAN
21.02.2013 08:05:55
Bu maçın birde TUZAKÇI da olduğunu düşünün ADAMLAR HAKEMLERİ DÖVÜYORU RAKİBİ DÖVÜYOR 2 TANE JANDARMA şimdi ne oldu polise gelince olayı büyütemediler. BU DEREBEYLİK sanki tuzakçı yı liglere almamak lazım

Tuzakcılı
21.02.2013 12:54:17
Arkadaşlar maçı izleseniz hakemleri savunmazsınız ama gercekleri gormüyorsunuz bu maç zaten Tuzakçıda olmlıydı bariz bir şekilde avantajmız kaybedildi hakemlerle işimiz yok maçı bu hale getiren hakemdi maçın ortasında oyuncuya kırmızı kart verdi bariz golü benim taktirim deyip saymadı yaptıgımız taskınlık dogru degil ama bu maçın hakkında bu degil elbet gun gelir adelet yerini bulur varsa kalbini kırdıgımız varsa saygısızlık ettigimiz abilerimize kardeşlerimize özür dileriz..

alonewolfe
21.02.2013 14:09:56
hasan ceylan kardeşim sen tuzakçıyı ve tuzakçı sporu nekadar tanıyorsun bilmem bu liğlerde hakem döven rakip döven sadece tuzakçı spor değil ama köy takımı diye küçümsenen hakkını yedirtmeyen haksızlığa karşı çıkıp hakkını savunan tuzakçı spordur yorumundan anlaşılıyorki sende tuzakçı maduru olmuş tuzakçı sporu çekemeyen bir arkadaşımızsın tuzakçı spor bu liğlerde hep oldu olacakta.

tuzakçılı
21.02.2013 18:53:47
hasan ceylan tuzakçı sopasımı yedin ne oldu bir zorun mu var... hakemi görmedin mi satmış maçı polis nasıl vurduğunu tuzakçı yı bil öyle konuş

hüseyin kara
22.02.2013 00:13:30
ya arkadaşlar durmadan hakeme laf atıyosunuz bahsettiğiniz orta hakem balıkesir bölgesinin en iyi hakemlerinden ulusal hakem serdar sözlevi yardımcı hakemleride yine balıksir bölgesinden klasmanda bölgesel yrd. hakem olarak görev yapan hakkı cangül - burak bülbül yani hakemler bu liğin çok ama çok üstünde anlaşılan o ki hakem kurulu işi sağlama almak istemiş.yani boş konuşmayın hata tuzakçıda.

tuzakçılı
22.02.2013 00:40:48
sevgili bandırma manşet sanırım bu yazılanlar senın kaleminden çikmiyor.1 günde aynı habere 3 farklı yorum yapıyorsun bu kadar YANDAŞ olmayın. ve olayın bütün görüntülerinı bana koyacağinı söylemiştin ama makas oyununu güzel olmamişin.. yandaş basın ;)

tuzakçılı
22.02.2013 00:46:47
sevgili bandırma manşet sanırım bu yazılanlar senın kaleminden çikmiyor.1 günde aynı habere 3 farklı yorum yapıyorsun bu kadar YANDAŞ olmayın. ve olayın bütün görüntülerinı bana koyacağinı söylemiştin ama makas oyununu güzel olmamişin.. yandaş basın ;)

BANDIRMALI
22.02.2013 23:58:55
BIRAKIN LA BU İŞLERİ ADAM GBİ OYNAYIN TOPUNUZU VERMEZSE VERMEZ KARDESİM SNN NYE GELDĞİN BELLİ BANDIRMAYA SİZ SPOR MU YAPTIĞINIZ ZANNEDİYONUZ İİ OLDU DÜŞTÜĞÜNZ ÇK SEVİNDM VALLA ÇK MUTLU OLDUM MESUTTA OLDUM POLİSLERİN GÖTÜRDÜĞÜ FUTBOLCU ZİYANLIĞI OLAN ÇOCUĞU ALCAN İÇERİ KARAKOLA YER MSN YEMEZ MSN HAKEME ATTIĞI TEKMENİN 50 TANE YESN BAKALM NOLUYO TERBİYESZ ADAMLAR

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı