Tuzla maçı öncesi tribünde kalp krizi geçiren taraftar hayatını kaybetti.

Tuzla maçı öncesi tribünde kalp krizi geçiren taraftar hayatını kaybetti.

Bordo beyazlı camia Damla Biçer, Buket Üzmez, Kadir Emre Ürüt, Beter ve Turhan Özyazarlar'dan sonra 6. kaybını Tuzla maçında verdi. Eski bir limancı olan Paşabayırlı Adnen Tuzluoğlu (60) vefat etti.

Futbol tarihinde efsane başarıları ile taraftarın kalbine taht kuran Bandırmaspor son 13 yılda verdiği 6 tribün şehidi ile bordo beyazlı camianın takımına olan sevdasını biz kez daha gündeme getirdi.

29 Mart 2010’da 0-3 lük Balıkesir – Bandırmaspor karşılaşmasından dönen 10 ACV 99 plaka sayılı araçlarının kaza yapması sonucu Damla Biçer (25) Buket Üzmez(25) Kadir Emre Ürüt (27) vefat etmiş, Buket Üzmez, Ömer Balışkan ve Burak Karmak yaralanmışlardır.

6 Mayıs 2019’da, 17 Eylül Stadı'nda anons görevini yürüten Zeki Gacal (46), Bandırmaspor-Fethiyespor maçında rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

8 Mart 2015 te Metin Çokgezerler, namı değer Bandırmaspor'un Gümüşhane deplasmanında fenalaşarak tribünde hayatını kaybetmişti. 

9 Mayıs 2017 de Bandırmaspor camiasının bir önemli camia kaybı da dönemin teknik direktörü Turhan Özyazanlar Bandırma'da oynanan Kahraman Maraş maçının 70. dakikasında rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yummuştu. 

Her defasında “Bu son oldun” dileklerimize rağmen Bordo-beyazlı camia acı bir geleneği bugün yaşanan tribün vefatı bir bir kez daha yaşadı.

Bandırmaspor - Tuzlaspor müsabakası öncesi tribünde rahatsızlaşan Adnen Tuzluoğlu (60) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

112 ekipleri tarafından tribünden alınarak Özel Hastaneye kaldırılan Adnen Tuzluoğlu için sağlık ekiplerin çabası yetersiz kaldı. Özel hastaneden gelen vefat haberi tribünlerde yaşanan 4-1 lik galibiyet sevincini, buruk bir hüzne bıraktı.

 

BORDO-BEYAZ SEVDALISI ADNEN TUZLUOĞLU KİMDİR?

Paşabayır Mahallesi 1. Nolu sokak sakini Adnen Tuzluoğlu (60) eski bir liman çalışanı, daha sonra yurt dışına çıkan ve bir süre Hollanda'da bulunan Adnen Tuzluoğlu, ülkeye kesin dönüş yapması sonrası tek tutkusu olan Bandırmaspor ile iç-dış maçların yakın takipçisi olduğu biliniyordu. Adnen Tuzluoğlu'nun cenazesi lalelik caminde kılınan cenaze namazı ardından ebedi istirahatine defnedildi.

Merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi, sevenleri ve Bandırmaspor camiasına başsağlığı dileriz



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı