Tuzla maçında da hedef 3 puan

Tuzla maçında da hedef 3 puan

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: “Son 8 maçımızda bir seri yakalarsak play-off neden olmasın?”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Kendi evimizde oynayacağımız Tuzlaspor maçını 3 puanla kapatarak, hedefimizi sürdürmek istiyoruz” dedi.

Ligin bitmesine 8 hafta kaldığına dikkati çeken Sözeri, şunları söyledi:

“Tuzlaspor maçında sarı kart cezalısı olan Feyyaz ve sakat olan Taha forma giyemeyecek. Buna karşılık kırmızı kart cezasını tamamlayan Orhan Ovacıklı aramızda olacak. Bu maçı mutlaka kazanmak ve play-off şansımızı sonuna kadar zorlamak istiyoruz. önümüzdeki 8 maçta bir seri yakalarsak, neden play-off’u yakalamayalım. Maç maç gidiyoruz ve her maça gereken önemi veriyoruz. Maç seçme lüksümüz yok. her maça 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Tuzlaspor, puan cetvelinde üstümüzde yer alıyor. Futbolcularıma güveniyorum ve maçı kazanacağımıza inanıyorum.”

Giresunspor deplasmanından üç puanla dönen futbolcularını kutlayan Sözeri, şöyle konuştu:

“Futbolcularım, Ankara Keçiörengücü ve Altınordu maçlarının büyük bölümünü 10 kişi oynamalarına rağmen her iki maçtan da puan almayı başardılar. Ardından, Giresunspor maçından 3 puanla döndük. Bu maçta başta kalecimiz Gökhan olmak üzere tüm futbolcularımın mücadelesinden, taktik ve disipline bağlı oynamalarından çok memnunum. Bu maçta hep oyunun içinde kaldık. Böylece tüm Bandırma’yı olduğu gibi hepimizi çok üzen Eskişehirspor yenilgisini bir nebze olsun affettirdiğimizi düşünüyorum.”  ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Tuzla maçında hedef
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false