Tuzla`da korkunç kaza

Tuzla`da korkunç kaza

Hafriyat kamyonu yoldan karşıya geçmeye çalışan anne ve 3 yaşındaki çocuğu altına aldı. Kazada, çocuk hayatını kaybetti, anne ise hafif yaralandı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.





Hafriyat kamyonu dehşeti kamerada (Video)
Tuzla'da, hafriyat kamyonu yoldan karşıya geçmeye çalışan anne ve 3 yaşındaki çocuğuna çarptı. Kazada, çocuk hayatını kaybetti, anne ise hafif yaralandı. Yaşananlar bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


Kaza, İçmeler Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi üzerindeki döner kavşakta meydana geldi. Aydınlı istikametinden Tuzla istikametine seyreden Oktay Eski (52) yönetimindeki 34 GG 78 14 plakalı hafriyat kamyonu, döner kavşağa geldiği sırada durdu.

Bu sırada 3 yaşındaki oğlu Kaan ile anne Demet Akkoyun (26) da yoldan karşıya geçmek için hareket etti. Anne ve çocuğu fark etmeyen kamyon sürücü Eski, tekrar hareket edince anne ve çocuğu kamyonun altına aldı. Kamyon sürücüsü ancak vatandaşların bağırışları ve işaret etmeleri üzerine durumu anlayarak durdu.

Vatandaşlar anne Demek Akkoyun`u çıkartarak yol kenarına aldı. Çocuğunun feci şekilde can verdiğini görerek sinir krizleri geçiren anne yine vatandaşlar tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük Kaan`ın hayatını kaybettiğini belirledi. Anne Demet Akkoyun da hastaneye götürüldü. Kaan Akkoyun`un cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Tuzla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sürücü Oktay Eski de kazanın ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Yaşanan feci kaza bir iş yerine ait güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, anne ve çocuğun kavşakta duran kamyonun önünden geçtiği sırada kamyonun aniden hareket ettiği ve anne ile çocuğu altına aldığı görülüyor. Vatandaşlar da işaretlerle kamyon sürücüsünü durdurduktan sonra sinir krizleri geçiren anneyi kamyonun altın çıkartarak yol kenarına alıyor.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli