U-18 Türkiye Şampiyonası başarısı

U-18 Türkiye Şampiyonası başarısı

14 Ağustos 2021 de Kraljevo/SIRBİSTAN’da yapılacak olan “Yıldızlar Balkan Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

2-3-4 Temmuz 2021 tarihlerinde Kütahya’da yapılan U-18 Yıldızlar Türkiye Şampiyonası atletizm adına güzel derecelerle tamamlandı.

Bu yarışmaya “Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü” sporcuları da katıldı. Yarışmaya Kulübün Başkanı ve aynı zamanda Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN ile birlikte giden sporcular güzel dereceler elde etti.

Sporculardan Aleyna KARACA, Yüksek Atlama branşında Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Aleyna bu başarısıyla 14 Ağustos 2021 tarihinde Kraljevo/SIRBİSTAN’da yapılacak olan “Yıldızlar Balkan Şampiyonası”nda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

15 yıldır Erdek ilçesinde atletizm çalışmalarını yürüten, Aleyna’nın yanı sıra, çok sayıda Erdekli genci Türkiye Şampiyonu yapan, Milli Sporcu yapan Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi GÜLHAN ile Sırbistan’a gidecek olan Aleyna Karaca buradan en iyi derecelerle dönmek istediğini dile getirdi.

Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ise; "Kütahya’da yapılan U-18 Türkiye Şampiyonası’nı en iyi şekilde bitirdik. Aşırı sıcak havaya rağmen sporcularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Sporcum Aleyna Karaca, Yüksek Atlama Türkiye Şampiyonu olup, Sırbistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etme hakkını kazandı. Bir aksilik olmazsa ağustos ayında Sırbistan’da güzel bir yarışma çıkarmayı hedefliyoruz. Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum."



Anahtar Kelimeler: - Türkiye Şampiyonası başarısı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı