U-11 lig Bandırmaspor 4-5 Bandırmagücü

U-11 lig Bandırmaspor 4-5 Bandırmagücü

U-11 lig'de Bandırmagücü ilk galibiyetini Lider Bandırmaspor`u devirerek aldı.

U-11 lig’de sona yaklaşırken heyecan doruğa çıktı.

Ligin tamamlanmasına sadece birer karşılaşmaları kalan ekiplerden lig sonuncusu ve hiç puanı bulunmayan Bandırmagücü, Lider Bandırmaspor ile oynadığı karşılaşmayı penaltılarla kazanarak hem ilk puanını kazandı, hem de lider Bandırmaspor’u tahtından etti.

Tribünlerde iki ekibinde kendi taraftarı vardı. Heyecan öylesine yüksekti ki, bir ara bazı taraftarlar kendini tel örgülere yaslanmış olarak buldu.

Karşılaşma Bandırmagücü’nün üstünlüğü ile başladı. Henüz 10. Dakikada Bandırmagücü santraforu Alper Ertan kaleci Yiğit’i avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi.

Bandırmagücü lider karşısında galibiyeti korumakla kalmadı zaman zaman 2 gol şansıda yakaladı.

Karşılaşmanın ilk devresi Bandırmagücü’nün 1-0 üstünlüğü ile kapanırken, 2 devre kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Özellikle maçın son 10 dakikasında Bandırmaspor nefesleri kesen atakları ile Bandırmagücü müdafaasını bunalttı.

Bandırmagücü kalecisi Ümit Resul Şahin bu dakikalarda adeta devleşti ve bordo beyazlı ekibin çok net 3 şutunu son anda kurtardı.

Bandırmaspor gol orucunu karşılaşmanın tamamlanmasına 2 dakika kala Mehmet Buğra Abay ile buldu.

Günün yıldızları arasında yer alan Mehmet Buğra Abay nefis bir golle maçı kurtarmıştı ki, statü gereği beraberlik sonrası geçilen penaltılarda Emre Gül, Ali Ahmet Koç, Hüseyin Çapraz vuruşlarını gole çevirirken, Hakan Demirer ile Mehmet Buğra Abay’ın şutları isabet kaydetmedi.

Bandırmagücü ise Fırat Evsen’le başladığı ilk vuruşta şanssızdı.

Ancak daha sonraki vuruşları kullanan Alper Ertan, Anıl Kıvanç, Gökhan Devir ve Doğukan Karakaya isabetli vuruşları ile skoru 5-4’e taşıyınca 5.vuruş yapılmadı ve Bandırmagücü ilk galibiyetini ligin en güçlü ekibi Bandırmaspor’dan almış oldu.

Stat: Sanayi Arena

Hakem: Faruk Küstül ***

U-11 Bandırmaspor: 1- Yiğit *** 2- Emre *** 3- Hakan*** 4- Melih *** 5- Mehmet Buğra***** 6- İsmet Kayahan **** 8- Tuğra Ömer *** 9- Burak *** 10 Umutcan *** 11- Tunay *** 14- Hüseyin*** 15- Ali Ahmet*** 16- Efe*** 17- Ataberk***

Antrenör: Mustafa İzgi

U-11 Bandırmagücü: 1- Ümit Resul ***** 2- Ozan *** 3- Aydoğan *** 4- Gökhan *** 7- Yunus *** 9- Alper **** 10-Yunus Emre*** 11- Doğukan *** 5- Fırat *** 6- Sanberk*** 8- Anıl **** 13- Eray *** 14- Umut Can *** 15- Kerem *** 18- Yalın ***

Antrenör: Özkan Acar

Goller: Dk. 10 Alper Ertan (Bandırmagücü) Dk. 48 Mehmet Buğra Abay (Bandırmaspor)

Penaltı golleri; Emre Gül- Ali Ahmet Koç- Hüseyin Çapraz (Bandırmaspor)  Alper Ertan- Anıl Kıvanç- Gökhan Devir- Doğukan Karakaya(Bandırmagücü)

 

 



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli