U-14 Gençler lige fırtına gibi girdi

U-14 Gençler lige fırtına gibi girdi

Ligin yeni ekibi Gelişimspor, favori rakibi Tayfunspor`u 5-2 yendi.





U-14 Gençler ligi bugün oynanan 2.karşılaşma ile başladı.

Fikstür anlaşmazlığı sonucu Edincikspor`un takım çıkartmadığı daha sonra anlaşıldı. Edincikspor`un rakibi görünen Bandırmaspor BAY kalırken  ligin yeni ekibi Gelişimspor ligin dinamik ekibi Tayfunspor`u 5-2 yenmeyi başardı.


Karşılaşmaların oynandığı Sanayi Arena da bugün sahadaki oyuncuların iki katı taraftar tribünleri doldurdu.

Karşılaşmaya müdahaleler, gollere yapılan tezahüratlar profosyonel karşılaşmaları aratmayacak kalitedeydi. Farklı skor takımları demorolize etmedi. Aksine 35 er dakikalık her iki devrede de takımlar son ana kadar mücadelelerinden ödün vermedi.

Skor anlamında farklı galibiyeti yakalayan Gelişimspor fizik ve kondüsyonu ile Tayfunspor`a karşı üstünlük sağlarken, Tayfunspor kaleci olumsuzluğundan sonuca boyun eğmek durumunda kaldı.

Gelişimspor ise ilk kez resmi karşılaşma oynamanın heyecanını yaşadı. Antrenörler, Yöneticiler, Oyuncular ve saha dışındaki futbolcu yakınları kendilerini kaptırdıkları maçın etkisinden uzun süre kopamadılar.

Sonuçta Gelişimspor`un 12 dakikada Mehmetcan`la başlayan gol resitali 30 dakikada 2-0,  34 Dakikada Serdar ile 3-0 oldu. Bu skor aynı zamanda ilk yarı skoruydu.


İkinci yarının başında Tayfunspor Enes ile durumu 3-1 yaparken 48 dakikada Hüseyin 3-2`ye taşıdı. Bu dakikalarda Tayfunspor`un alan hakimiyeti vardı. Ancak skora yansıyan bu üstünlük fazla sürmedi.

Günün golcü ayağı Mehmetcan 50 ve 54 dakikalarda kaydettiği iki güzel gol ile Gelişimspor`u 5-2 lik üstünlüğe taşırken kendi adını da Gol neonlarına hat-trick Mehmetcan olarak yazdırdı.





..U-14 GELİŞİMSPOR: 5.. ..U-14 TAYFUNSPOR: 2..

Stat:
Bandırma sanayi Arena

Hakem: Serhat Aydemir ***

U-14 Gelişimspor: Ahmet *** Ömer Faruk ***  Çağlayan *** Burak *** Fyrkan*** Çağdaş *** Ubeytullah***(Batuhan***) Rıdvan*** (Rasim***) Mehmetcan **** Hazar **** Serdar *** ( Emre ***)

Teknik ekip: Mehmet Ünver- Müntaz Kaya- Orhan dalcı

U-14 Tayfunspor. Güney ** Tunahan *** Serhat**(Ahmetcan**) Erdem ** Mehmetcan ** Fatih ** Birkan*** Hüseyin*** Furkan** Batuhan Yalçınkaya **(Batuhan Ataklı**) Enes***

Antrenör: Hüseyin Gezmez

Goller: Dk. 12-30- 50 ve 54 Mehmetcan, dk.34 Serdar (Gelişimspor) Dk.41 Enes, Dk.48 Hüseyin (Tayfunspor) 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false