U-14 Gençler`de Gelişim farkı

U-14 Gençler`de Gelişim farkı

U-14 gençlerde yeşil beyazlı Gelişim, Erdekspor`u sahadan sildi 6-0




U-14 Gençler liginde bugün oynanan ikinci karşılaşmada Gelişimspor ilk devre 2-0 yendiği Erdekspor`a rövanşta da şans tanımadı 6-0

Stat: Sanayi Arena

Hakem: Erden Paşalı ***

U-14 Gelişimspor: Ahmet ***(Mert***) Ömer **** Çağlayan**** Burak *** Furkan*** Yakup ***( Mehmet***) Batuhan***(Ubeytullah***) Rasim***(Çağdaş***) M.can*** Hazar **** Serdar***(Göktuğ***)

Antrenör: Orhan Dalcı

U-14 Erdekspor: Anıl **(Necipcan**) Doğukan** Ahmet** Oktay**Barbaros** Ferit**(Ataberk**) Anıl*** Tuğberk**(Osman**) Resul**(Batuhan**) Levent** Kemal**(Mert**)

Antrenörler:
Salman Koçu- Mehmet Özeren

Goller: Dk.17-21 Hazar Dk.40 Serdar, Dk.55 Göktuğ, Dk.64 Çağdaş Dk.70+1 Mehmetcan (Gelişim)



U-14 Gençler`de Gelişimspor ligin ilk devresinde 2-0 yendiği Erdekspor`a rövanşta da şans tanımadı 6-0.

Gelişim lig ilerledikçe ortaya koyduğu takım oyunu ile beğeni toplamaya başladı. karşılaşmanın ilk 17 dakikası başa baş bir mücadele ile geçti.

17 Dakikada Hazar son derece zor bir pozüsyonda, ceza yayı içinde sert bir plase ile topu ağlara göndeirken kaleci Anıl`ın yapacağı fazla birşey yoktu 1-0.

Gelişim santraforu Hazar karşılaşmanın 21 dakikasında yine aynı noktaya çok yakın bir yerden vurduğu plase aynı şekilde kaleci Anıl`ı avlarken hem takımını farka taşıyan motivasyonu kazandırdı, hemde rakibin demorolize olmasına neden oldu.

Hazar`dan 4 dakika ara ile gelen goller kırmızı beyazlı Erdekspor`un savunma kanatlarını kırarken, hücum noktalarında da geri çekilmeyi sağladı.

Karşılaşmanın ilk 35 dakikası bu skorla noktalanırken 2. yarı gol yağmuru yaşandı.

Oyun hakimiyetini eline geçiren Gelişim orta alanda karşıladığı oyunu kanatlardan rakip yarı alanı aşarak 40 dakikada Serdar ile 3-0, 55 dakikada Göktuğ ile 4-0, 64 dakikada Çağdaş ile 5-0 ve takımın gol kralı Mehmet Can ile 70+1 de kaydedilen golle maçı 6-0 kazandı.

Gelişimspor özellikle Golcü futbolcusu Mehmetcan`a dayalı sonuca gitme yerine, birden fazla golcü ile rakip defansı akarte etmesi farklı skoru elde etmesine neden oldu.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli