U-15 Bandırmaspor 2-1 Gönen Belediyespor

U-15 Bandırmaspor 2-1 Gönen Belediyespor

U-15 lig'de, Şampiyon Bandırmaspor, ligi yakın rakibi Gönen önünde galibiyetle noktaladı.

U-15 lig bugün Bandırmaspor ile Gönen Belediyespor arasında oynanan erteleme karşılaşması ile noktalandı.

Karşılaşmada 1-0 geriden başlayan Bandırma 25. dakikada Furkan, 56. Dakikada Emincan`ın golleri ile ligi hem galibiyet hem de Şampiyonlukla noktaladı.

Bandırmaspor’a 2-1 yenilerek ligi 2. tamamlayan Gönen Belediyespor ise grup temsilcisi olarak Bandırmaspor’dan sonra bölge karşılaşmalarına katılma hakkı kazanan 2. takım oldu.

Karşılaşmadan notlar:

Ligin iki güçlü ekibinin Sanayi Arenadaki karşılaşması hızlı başladı. Yüksek tempodaki karşılaşmanın 6 dakikasında penaltı noktası yanından en direk serbest vuruş kazanan yeşil beyazlı ekip vuruşu Mehmet’le kullandı.

Bandırma tüm hatları ile kale içine baraj kurmasına rağmen Mehmet’in sert şutu üst direğin altından Bandırma ağları ile buluştu. 0-1.

Bandırmaspor geride kaldığı dakikadan itibaren saldırgan oynadı. Nitekim 25 dakikada sağ kanattan gelişen akında Furkan Düzenli’nin sert şutu önce arka direk, ardından ön direk ve son olarak ağlarla buluştu 1-1.

İlk 35 dakika 1-1 eşitlikle noktalanırken Bandırma 2. yarıya hızlı başladı.

56. dakikada Emincan Bandırmaspor’u öne geçiren golü kaydederken bordo beyazlı ekip rahatlamış oldu.

Karşılaşmanın kalan bölümünde gol olmayınca Bandırmaspor- Gönen Belediyespor önünde 2-1 lik skor ile hem ligi noktaladı, hem de Şampiyonluğu kazandı.

Stat: Bandırma sanayi Arena

Hakemler: Cezmi Nalça *** Abbas Özer *** Ümit Keklik ***

U-15 Bandırmaspor:  Ali ** Buğra *** Savaş *** Hasan *** Mustafa *** Mehmet *** Furkan **** Bülent ** (Mustafa Karadağ***) Mert Ali ** (Batıner**) Mert ** (Emre Çetin**)  Bayram**) Emincan **

Antrenör- Faruk Ahlatlı- Mustafa İzgi

U-15 Gönen Belediyespor: Umut ** Azizhan Sertaç ** Ali Eray ** Hacı Ömer ** Mehmet *** Emre **(Malik**)  Furkan *** (Gürkay**) Görkem ** Kadirhan **(Enes**)  Emirhan ***(Mustafa**)

Antrenör: Hakkı Şen- Erol Öztürk

Goller: Dk.6 Mehmet (Gönen) Dk. 25 Furkan, Dk. 56 Emincan (Bandırma)



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli