U-16 Gençler`de Bandırma 5 Erdek 0

U-16 Gençler`de Bandırma 5 Erdek 0

U-16 Gençler liginde Bandırmaspor, Erdek karşında zorlanmadı




U-16 Gençler liginde Bandırmaspor Erdek karşında zorlanmadı 

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: İlhan Pıravadılı *** M.Arif Şahin*** Oğuzhan Alakoç***

U-16 Bandırmaspor: Y.Ege*** Doğan*** Aytuğ**** Arda*** A.Atahan*** Hüseyin*** Kemal*** (Tolunay***) Anıl*** Bartu***(Uğur***) A.Kerem***(Ünsan***) Muammer*** (Efkan***)

Antrenör: Faruh Ahlatlı, Mustafa İzgi

U-16 Erdekspor: Emrecan** Ozan**(Furkan**) Umut** B.Berk** Utku** Doğuş**(Oğulcan**) İbrahim** Furkan** (Onur**) H.Murat**(Furkan**) Turan (Halit**) Alper**

Antrenör: Salman Koçu 

Goller: Dk.7-9 (Penl)  Doğuş, Dk.29 Furkan, Dk.60 Aytuğ, Dk.73 Uğur  Bandırma



U-16 Gençlerde Şampiyonluk mücadelesi veren Bandırma tek puanlı Erdek karşısında zorlanmadı. Bandırmaspor 7 Dakikada Doğuş`un korner atışını ağlarla buluşturması ile başlayan gol yağmuru, 9.Dakikada Kerem2in ceza alanında düşürülmesi ile verilen penaltı kararı sonrası atışı kullananan Doğuş kendi ve takımı adına skoru 2-0 yaptı.

Bandırmaspor`un akınları bununla kalmadı 29 dakikada bukez Furkan sağdan gelen ortada topu düzgün bir aşırtma vuruşla kaleci Emrecan`in uzanamıyacağı köşeden ağlara gönderdi 3-0.

Karşılaşmanın ilk devresi bu skorla noktalanırken Bandırma da goller 2. yarıda sürdü.
60 Dakikada karşılaşmanın en filaş ismi Aytuğ defanstaki etkisini fırvete verdiği destekle kanıtladı ve bu dakikada Efkan`ın ortasında topu kafa ile Erdek ağlarına bıraktı.

Bandırmaspor 73. dakikada yine bir kafa golü buldu. Bu dakikada Ugur aşırtma bir kafa vuruşu ile topu Emrecan`ın üzerinden ağlara bırakırken skor Bandırmaspor adına 5-0 tescil etti.








Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı