U-16 Gençlerde final gibi karşılaşma

U-16 Gençlerde final gibi karşılaşma

U-16 Gençlerde Erdekspor ile Susuruluk 5 Eylül puanları bölüştü 2-2




U-16 Gençler liginde bugün Sanayi Araneda oynanan prestij karşılaşma-
sında Erdekspor ile Susurluk 5 Eylül 2-2 berabere kaldı.



Stat:
Sanayi Arena

Hakemler: Turgur Öztürk *** Ramazan Yıldırım*** Ahmet Şahin***

U-16 Erdekspor: Emrecan*** Ozan Sümbül**** Umut*** Burak*** Utku*** Doğuş *** İbrahim ***( Ozan Kaplan***) Furkan***(Oğulcan***) H.Murat*** Turan***(B.Mert***) Alper****
Antrenör : Salman Koçu

Susurluk 5 Eylül: Özer *** Doğan*** Aytuğ*** Onur Akdeniz**** Oktay*** Ali*** Barış*** Samet*** A.Oğuzhan*** Onur Ulaş***** Cihan***(Alpay***)

Antrenör:
Ali Kalma


Goller:
Dk.5. Onur, Dk.54 Barış (Susurluk) Dk.11 Burak, Dk. Alper (Erdek)





U-16 gençlerde bugün oynanan Erdekspor- Suruluk 5 Eylülspor karşılaşması futbol adına son derece kaliteli bir karşılaşma olarak gerçekleşti.

Ligin ilk devresinde Susurluk`ta oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanan 5 Eylül Bandırma Sanayi Arenadaki rövanşıda kazanmak adına elinden geleni yaptı.
Ancak aradan geçen süre içinde toparlanan  Erdek rovanşta değil beraberlik galibiyete endeksli bir oyun sergiledi.

Karşılaşmaya atak başlayan 5 Eylül 5. dakikada golü buldu. Bu dakikada  Erdek ceza alanı sağ köşesinden serbest vuruş kazanan 5 Eylül atışı kaptan Onur Ulaş`la kullandı.
Kaptan Onur son derece düzgün bir vuruşla yaklaşık 30 nt lik mesafede meşin yuvarlak hafif bir kavis aldıktan sonra kendisini engelleyen kaleci Emrecan`ın ellerinden kurtularak sayısal çizgiyi geçti ancak ağlarla  buluşmadı 0-1

Erdelspor`un cevabı elbette gecikmedi 11. dakikada Orta alandan aldığı topla rakip yarı alanı aşan  Alper, Oktay`ın faul`ü ile durduruldu.
Atışı kullanan Doğuş düzgün bir vuruşla topu ceza alanı içine gönderdi.Kale içinde meşin yuvarlağa son dokunan Burak eşitliği sağladı 1-1

Tarafların bundan sonraki çabası sonuç getirmedi ve karşılaşmanın ilk 40 dakikası bu skor ile son buldu.

2.Devreye taraflar daha zinde ve atak başladı. Öyleki her iki takımda elinden gelen çabayı sarf etti. Ancak gerek kalecilerin zamanlaması, gerekse defansların oyunu iyi analiz etmesi karşılıklı skorun farka gitmesini engelledi.

43.Dakikada Alper Erdek defansının uzun topuna koştu. 5 Eylül`ün son adamı Aytuğ meşin yuvarlağa ıska geçince kaleci Özer`in yapacağı birşey kalmadı ve Erdek 2.yarıda 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk devresi ve ilk 10 dakikasında gelen karşılıklı goller, İkinci yarıda da benzerini yaşadı.

Erdekspor devre sonrası 3.dakikada 2.golünü bulurken 5 Eylül 54 dakikada Barış la 2-2 lik beraberliği yakaladı.

5 Eylül sağ kanattan geliştirdiği akında Erdek kalesi önünde oluşan karambolde topa son dokunan Barış ile 2-2 lik beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın bundan sonraki bölümünde gol olmadı ancak maçın bitimine kısa bir süre kala hem Erdek, hem de 5 eylül karşılıklı birere gol pozüsyonu yakaladılar ancak her iki kalecide bu pozüsyonlarda son derece başarılı refleskle gole izin vermediler ve karşılaşma 2-2 berabere sonlandı.










Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli