U-17 Bandırmaspor izlendi.

U-17 Bandırmaspor izlendi.

Eski Milli futbolculardan Beşiktaş`lı şöhret avcısı Köpek Vural U-17 Bandırmaspor`u izlemeye aldı.








Türk futbolunda gelmiş geçmişlerin içinde parmak la sayılacak kadar az isimlerden birisi, Türk milli takım fırmasını 60 kez giyen ve yetiştiği Adaletspor`dan sonra Muhittin Kapçak ile birlikte geçtiği Beşiktaş`tan emekli olan döneminin efsanesi Köpek Vural, Görevlendirildiği Beşiktaş adına Bandırma U-17 Genç takımını izlemeye aldı.

Biga daki Türkiye şampiyonası Grup finalleri için Biga`ya yerleşen Köpek Vural, 25 yıllık futbol yaşamından sonra bu işi Beşiktaş spor kulübü adına prafosyonel olarak sürdürdüğünü, Mevcut alt yapıdaki eksik alanlara gelecek adına umut vaat eden gençleri önerdiğini söyledi.

Bulunduğu görev nedeni ile Kendisine ``Şöhret avcısı`` lakabının takıldığına işaret eden eski Kurt, Bandırmalı dostlarından da bahsetmekten geri kalmadı.

Uzun yıllar Efsana Başkan  Süleyman Seba ile birlikte olduğunu ifade eden eski kurt, Yeni yönetimler de de aynı görevi sürdürerek bugüne kadar beşiktaş alt yapısına birçok şöhret kazandırdığını ifade etti.

U-17 Bandırmaspor`un Biga daki Türkiye şampiyonası grup eleme maçını 90 dakika izleyen Köpek Vural maç sonrası Bandırmaspor`un liberosu Bilal için umutlu konuştu.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false