U-17 Gençler İstanbul Gençlerbirliğinide aştı 1-0

U-17 Gençler İstanbul Gençlerbirliğinide aştı 1-0

Bandırmaspor`un final oynamasını yarınki rakiplerin sonucu belirleyecek.







U-17 Gençler ligi Türkiye kupası grup elemelerinde Bandırmaspor 1-1 lik şanssız Şirinyer beraberliğinden sonra bugün İstanbul Şampiyonu Gençlerbirliğini 1-0 mağlup etti ve final için diğer maçın sonucunu beklemeye başladı.

Bandırmaspor`a galibiyeti getiren golü 32. dakikada Samet kaydetti.
Grup eleme karşılaşmalarının kendisine özgü stresi Genç Ban Ban`ı farka gitmekte engellerken, Şanssızlıklar da ayrıca etken oldu.

İzmir şampiyonu Şirinyer ile dün 1-1 berabere kalan Bandırmaspor, Bugün gruptaki ikinci rakibi istanbul Gençlerbirliğini 1-0 yenmesine rağmen grup finalistini yarınki karşılaşma belirleyecek.

Yarın Gençlerbirliği ile Şirinyer arasında oynanacak karşılaşma berabere sonuçlanırsa Bandırmaspor Çanakkale grup finali oynayacak, Şirinyer`in 1-0 galibiyetiyle sonuçlanırsa iki takım bir karşılaşma daha oynayacak, 3.ihtimal ise Şirinyer iki farklı sonuç ile galip gelirse Bandırmaspor elenmiş olacak ve finali Şirinyer oynama hakkını kazanacak.

Futbol otoriteleri Bandırmaspor ile rakip olan iki takımın karşılaşmalarını izleyerek  verdikleri görüşlerde, Gençlerbirliği ve Şirinyer`in eşit güce sahip takımlar olduğunu, yarın Biga 18 Eylül stadında oynanacak karşılaşmanın normal skorunun berabere sonuçlanacağı doğrultusunda oldu.

Genç Bandırmaspor bugün sahaya şu 11 ile çıktı.

U-17 Bandırmaspor ;
Evren **** Yigit *** Teyfik *** Sergen *** Bilal ***** İbrahim *** N.Nedim *** Serdar *** Tunahan *** Samet**** Aygün *** ( Binehan ***)


Antrenör; Faruk Ahlatlı- Mustafa İzgi





Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli