U-17 Gençler`de Çelik Ocakları ezdi geçti

U-17 Gençler`de Çelik Ocakları ezdi geçti

Tansiyonun yükseldiği karşılaşmada Ocaklarspor 3 kırmızı kartla oyunu 8 kişi ve 8-0 yenilgi ile noktaladı.



U-17 Gençler`in sarı kırmızılı ekibi Çelikspor ligin ilk devresinde yendiği Ocaklarspor`u rövanşta farklı geçti 8-0


Stat: Sanayi Arena

Hakemler: Gökhan Kuday** Emrah Sar** Enes Aydoğan**

U-17 Çelikspor: Batuhan ** Göktuğ *** Umut **(Taha **) Alpaslan*** Aydoğan *** Tolgahan ** ( Tuğrul***) Sezer Aydır***(Serdar**) Mustafa*** Hüseyin*** Sezer İnanoğlu*** Derya***

Antrenörler: Sebahattin Aydın- Muhsin İnam

U-17 Ocaklarspor: Doğuş ** Oğulcan ** Ali **( Aytuğ***) Uğurcan ** Cemal** Orkun ** Oğuzhan * Alp * Gürkan** Hüseyin* Engin ** (Yılmaz***)

Antrenör: Haydar Akyüz

Kırmızı Kartlar: Dk. 71. Oğuzhan- Alp- Hüseyin (Ocaklarspor)

Goller: Dk.14 Sezer Aydır, Dk. 40- 68  Sezer İnanoğlu, Dk.66-74 Göktuğ, Dk. 73. Hüseyin, Dk. 76 Taha, Dk. 89. Aydoğan (Çelikspor)



U-17 Çelikspor
Sanayi Arena da konuk ettiği kırmzı beyazlı rakibi Ocaklarspor`u kolay aştı.

İlk dakikalarda karşılıklı mücadele ile geçen maçta perdeyi Sezer Aydır araladı. 14.dakikada Sezer Aydır`ın golü ile 1-0 öne geçen Çelikspor neticeyi farka götürerek rahatlamak istedi.

Ocaklarspor gol yemesine karşın oyundan düşmedi. ilk devre tamamlanıyordu ki, uzatmalarda bukez Sezer İnanoğlu sahneye çıktı ve Çelikspor`u 2-0 öne geçirdi.

İkinci yarıya 2-0 önde başlayan Çelikspor 66 dakikada Göktuğ ile 3-0, 68 dakikada Sezer İnanoğlu ile 4-0 öne geçmesi Ocaklarspor`un temposunu bozdu.
Gerilen oyunda kranponlar yerine yumruklar konuşunca oyun bir süre durdu. Yeniden başladığında ise Oğuzhan, Alp ve Hüseyin kırmızı kart ile oyundışı, Ocaklarspor ise sahada 8 kişi kalmıştı.

İşte bu dakikadan sonra Ocaklarspor Ali ile Engin`in oyun dışına alarak yerlerine henüz 14 yaşındaki Aytuğ ile Yılmaz`ı soktu.

Ocaklarspor için bu kırılma noktası sonun başlangıcı oldu.
Kırmızı beyazlı ekip için artık skorun bir önemi yoktu ve Çelikspor bu dakikadan itibaren Hüseyin, Göktuğ, Taha ve Aydoğan`ın golleri ile skoru 8-0, a taşıdı.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 19.1 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 20.2 ° / 8.5 ° false
  • Salı 19.4 ° / 8.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı