U-17 Sanayispor 1-2 Gündoğan Çeltikspor

U-17 Sanayispor 1-2 Gündoğan Çeltikspor

U-17 lig'de, Sanayispor'a Gündoğan Çeltik şakası 1-2

U-17 lig’de Gündoğan Çeltik ilk galibiyetini Sanayi önünde aldı. İlk devre Sarıköy’de oynanan karşılaşmayı 4-1 kazanan Sanayi bugün Bandırma’da oynanan rövanşta 1-2 yenildi.

Sanayi karşılaşmaya hızlı başladı, rüzgâr hâkimiyetinin yüksek olduğu Sanayi arenada Gündoğan ilk golü Penaltı’dan buldu.

20 Dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Aşkın Gündoğan kullandı. Penaltı vuruşunu kaleci İbrahim nefis bir refleksle kurtardı ancak dönen topu takip eden Aşkın ikinci bir vuruşla Gündoğan Çeltikspor’u 1-0 öne geçirdi.

İlk devresi 1-0 Gündoğan’ın üstünlüğü ile kapanan karşılaşmanın 2. Devresinde etkili bir Sanayi vardı. Sanayi yoğun baskının karşılığını 52 dakikada İ. Emre Tufan’ın ayağından beraberlik golünü buldu.

Sanayi galibiyeti ararken Aşkın’ın aşırtma vuruşu ile 2. Golü buldu. Demorolize olan Sanayi bu dakikadan sonra tek kale oynasa da beklenen gol bir türlü gelmedi. 80. Dakikayı tamamlayan düdük çaldığında Sanayi beklemediği bir yenilgi almanın şaşkınlığı içinde sahayı terk etti.

Stat: Bandırma Sanayi Arena

Hakemler: Abbas Özer*** Fatih Ünlü*** Kerem Korkmaz***

U-17 SANAYİSPOR:  İbrahim *** Muhammet** Ünsal *** Sefa** Ertunç** H. Berke** Mustafa ** M. Onur** Kaan** İ. Emre*** Ömür***

Antrenör: Basri YERLİ

U-17 GÜNDOĞAN ÇELTİKSPOR: İlbey*** Cem ** Yiğit***(Batuhan**) Anıl** E. Faruk** Emre Kızılca**(Batuhan**) Emre Tepe** Görkem** İlhan*** Aşkın**** Tarık Ziyat **(Serdar**)

Antrenör: Mustafa TÜRKAY

GOLLER: Dk. 20 ve 71 Aşkın,(Gündoğan) Dk. 52 İ.Emre(Sanayi)

 

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı