U-17 Türkiye Şampiyonası 2. kademesi başlıyor

U-17 Türkiye Şampiyonası 2. kademesi başlıyor

Futbolda U-17 Gençler ligi Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakaları, 11-14 Nisan tarihleri arasında oynanıyor.




U-17 Gençler ligi Türkiye şampiyonası 2.kademe müsabakaları 11-14 Nisan tarihleri arasında Kütahya, Konya, Sivas ve Tokat`ta oynanacak karşılaşmalarla devam edecek.

20 takımın katılımıyla 4 ayrı grupta oynanacak, 2. kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 4 takımın final müsabakaları oynamaya hak kazanacak.

Bandırmaspor'un yer aldığı Kütahya ile Konya grubunda 6 şar takım eşleşirken, Sivas ve  Tokat grubunda 4 der takım yer aldı.

Gruplarda 5 şer takım olup, puanlı lig usulü 4 der karşılaşma oynamaları beklenirken, Kütahya ve Konya grubunda 6 şar takımın, Sivas ve Tokat gruplarında 4 takımın bulunması Finale yükselecek gruplar arasında adil olmayan bir fikstür hazırlandığı görüldü.

Bandırmaspor ligde Şampiyonluk mücadelesi verdiği Fethiyespor ile U-17 gençlerde de rakip olurken, İstanbul'dan Kartalspor iki Bursa finalist'i Oyak Reno ve İnegölspor'un yanı sıra Manisa Salihlispor'da gruptaki mücadele edeceğimiz diğer rakiplerimiz arasında yer aldı.

U-17 Gençler Türkiye Şampiyonası`nda gruplar ve takımlar şöyle:

Kütahya (11-14 Nisan): Kartalspor,  OYAK Renault,  İnegölspor,  Bandırmaspor,  Salihli Belediyespor,  Fethiyespor.

Konya (11-14 Nisan): İstanbul Altınovaspor, Paşabahçespor, Antalya Özer Gençlik, Kepez Belediyespor, Başkent EDAŞ, Mersin Akdeniz Belediyespor.

Sivas (12-14 Nisan): Orduspor, Kayserispor, Şanlıurfaspor, Konyaspor.

Tokat (12-14 Nisan): Trabzon Telekomspor, Sinop İl Özel İdarespor, Samsun Kadıköyspor, Kayseri Ağırnas Şimşekspor.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli